We mogen weer open! Klik hier, maak een afspraak en kom langs in een van onze vestigingen

Ruby Fires Goya elektrische hanghaard

Opruiming op=op!

van 629,00, nu voor.... Prijs op aanvraag
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Ruby Fires
Model: Goya
Soort haard: Hanghaard,Anders,Zonder afvoer,Demo model
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: 0 - 2 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Nieuw uit verpakking

Ruby Fires Goya hanghaard, nu bij ons in de opruiming wegens verbouwing! De Ruby fires Goya is een mooie, strakke designhaard met zwarte MDF omlijsting en bio ethanol keramische brander. Dankzij het gebruik van zeer duurzame materialen, heeft deze wand sfeerhaard een prachtige uitstraling. De Goya van Ruby Fires is absoluut een kwalitatief hoogwaardige haard, niet te vergelijken met een bio ethanolhaard die te koop is bij gewone winkels. Deze zijn vaak onveilig dus erg gevaarlijk in gebruik. 

Voor de maatvoering kunt u hieronder kijken op de afbeelding. Deze aanbieding is eenmalig, geldt alleen voor het laatste showroommodel van Haardenhuys Gelderland met referentie SHR.03455 en OP is dus OP. Deze haard met bio-ethanol brander heeft geen rookkanaal nodig! 

maattekening-Ruby-Fires-Goya

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier