Ruby Fires Bioflame HL RVS

Opruiming op=op!

van 1.189,00, nu voor
790,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Ruby Fires
Model: Bioflame HL RVS
Soort haard: Hanghaard,Anders,Zonder afvoer,Demo model
Brandstof: Anders
Vermogen: 0 - 2 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Nieuw uit verpakking

Ruby Fires Bioflame HL RVS hanghaard, nu bij ons in de opruiming wegens verbouwing van onze showroom in Orvelte! De Ruby fires is een mooie, strakke designhaard met stoere RVS omlijsting en inclusief bio ethanol brander. Deze aanbieding is eenmalig, geldt alleen voor het laatste showroommodel van Kachelparadijs Orvelte met referentie SHR.00492 en OP is dus OP. De afmetingen van deze hanghaard van Ruby Fires zijn 72 x 105 x 30 cm. 

Deze haard met bio-ethanol brander heeft geen rookkanaal nodig en is dus te gebruiken zonder afvoer. Bel van tevoren altijd even of de haard nog aanwezig is want de opruimingskachels gaan snel....Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier