Robinson Willey Berryflame RS2 inzethaard gas

Opruiming op=op!

nu voor
450,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: Flame RS2
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Dit charmante exemplaar van de Robinson Willey Berryflame is een inzethaard op gas met een gesloten systeem. Deze Robinson Willey gashaard geeft warmte op een sfeervolle manier dankzij het leuke kooltjesvuur. De afmetingen van deze gashaard zijn ongeveer 700 mm hoog, 650 mm breed en 300  mm diep. Voor de rookgasafvoer wordt door ons een adapter op maat geleverd. Deze is ongeveer 150 mm en zit aan de achterzijde op ongeveer 360 mm hoogte (van vloer tot hart pijp, afmetingen onder voorbehoud). De kleur van de inzethaard is zwart. De Berryflame RS2 is al nagekeken door de specialisten van onze werkplaats en kan dus zo bij u aan de slag! De haard wordt geleverd inclusief kooltjes, TTB en thermokoppel. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met referentie TH.05561.QCF dus OP=OP. 

TH.05561-Robinson-Willey-Berry-Flame-RS2-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier