Rika Status houtkachel

Op=Op, nu met 375,00 zomer kassakorting

van 2.995,00, nu voor
1.365,00 990,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Rika
Model: Status
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Dit statige statusobject is nu bij ons in de opruiming. De Status van Rika is een strakke vrijstaande houtkachel welke door een klant is ingeruild. Deze kachel heeft gebrand, maar is technisch in topstaat! NU superscherp geprijsd. De Rika Status heeft een nominaal vermogen van 6 kW, maar stookt u flink door, dan is 10kW haalbaar. Dit kacheltje staat bij ons bekend onder sernienr. 23773. De Rika bekijken? u bent van harte welkom in de showroom van Kachelparadijs Orvelte. 

Rika, vakmanschap en kwaliteit uit Oostenrijk

55 jaar geleden is Rika begonnen in Oostenrijk met het bewerken van metaal. Ondertussen is Rika al 27 jaar leverancier van houtkachels en pelletkachels. Bij Rika komen kwaliteit en efficiëntie samen in innovatieve oplossingen voor hout- en pelletkachels. Rika was een pionier bij de ontwikkeling van pellettechnologie. In 1989 voerde Rika als eerste de pelletkacheltechnologie in Europa.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier