Reny panorama inzethaard

Opruiming op=op!

nu voor
790,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Reny
Model: panolux
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Reny inzethaard met deurtjes en ruiten in panorama vorm is een mooi houtgestookt exemplaar. Deze inzethaard is groter dan normaal en kan dus heel wat voor u gaan verwarmen. De afmetingen van de Reny zijn (hxbxd) 600 x 700 x 550 mm. De kleur van de kachel is grijs (930). Deze Reny inzethaard is al door de specialisten van onze werkplaats nagekeken en daarom kunt u 'm zo meenemen. Een inzethaard is vooral geschikt om te plaatsen in een bestaande open haard. Met een inzethaard kunt u het rendement van uw open haard behoorlijk verhogen. Dat scheelt in de stookkosten! Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THH.00804.QCF dus OP=OP. 

THH.00804.QCF-Reny-Inzethaard-3zijdig-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier