Reny Oslo 93 houtkachel

Opruiming op=op!

nu voor
890,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Reny
Model: Oslo 93
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Keurig model van de houtkachel, Reny Oslo 93 nu bij ons in de opruiming. De Reny Oslo 93 is voorzien van oplegdeuren en is het middelste model van de serie Reny Klassiekers. De Reny Oslo 93 is de voorganger van de Reny Kleine Oslo. Het vermogen van de Oslo 93 van Reny ligt rond de 7 kiloWatt. Deze kachel heeft kachelkleurig beslag. Een plaatje om te zien en perfect voor in een klassieke inrichting. De afmetingen zijn ca. 760x640x495 mm en de kachel heeft een achteraansluiting voor het rookkanaal (diameter 150 mm). De kleur is licht antraciet (930). Tegen meerprijs van 250 euro is een ventilator te bestellen voor een hoger rendement en snellere verspreiding van de warmte. Deze ventilator is eenvoudig in te bouwen en is traploos instelbaar. Optioneel is tot slot ook nog een spekstenen bovenplaat te bestellen voor 250 euro. Deze Reny Oslo 93 is al door onze technische specialisten nagekeken en behandeld. Dus nu kunt u 'm zo meenemen als u een bezoekt brengt voor een bezichtiging! De aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THH.00952.QCF dus wees er snel bij en sla uw slag want OP=OP.

Heeft u interesse gekregen in de Reny Oslo 93 en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier