Reny Dynamic R houtkachel

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer houtkachels in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop  Specificaties

  Merk: Reny
  Model: Dynamic R
  Soort haard: Vrijstaand
  Brandstof: Hout
  Vermogen: 6 - 8 kW
  Soort: Convectie
  Staat: Nieuw uit verpakking

Gereserveerd door LB fam. Willems, Dalfsen t/m 25-5

De Reny Dynamic R is een mooie moderne, vrijstaande houtkachel met een ronde voorzijde. Tijdens de ontwikkeling van de Dynamic-serie is door Reny gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige materialen. Het resultaat is een solide en functionele constructie gepresenteerd in een sublieme afwerking. Het vermogen van de Reny Dynamic R ligt rond de 6 tot 8 kiloWatt. De diameter van de pijp is 15 cm. en de afmetingen van de Reny Dynamic R zijn (hxbxd)  90 x 54 x 42 cm. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het laatste model wat bij ons in de showroom van Haardenhuys Gelderland te Epe staat (met referentie SHR.02112 ZV) dus OP=OP. 

Reny Dynamic 

Het revolutionaire Schoon Glas Injectie systeem (SGI-systeem) werd door RENY als eerste fabrikant geïntroduceerd. De kachel is zo ontworpen dat er een luchtstroom vlak langs de ruit wordt gecreëerd. Zo ontstaat daar een optimale verbranding, waardoor de ruit niet wordt beroet maar uitzonderlijk schoon blijft en u maximaal kunt blijven genieten van het sfeervolle vlammenspel. 

LVB-systeem van de Reny Dynamic

Onze woningen worden steeds beter geïsoleerd. Kieren bij ramen en deuren behoren tot het verleden. Hierdoor komt veel minder buitenlucht dan vroeger de woning binnen. In deze energiezuinige woningen functioneert een conventionele kachel niet goed. Er ontbreekt de nodige zuurstof voor de verbranding en er kan een onderdruk ontstaan. RENY heeft daarom het Lucht Van Buiten (LVB) systeem ontwikkeld. Dit maakt een externe beluchtingstoevoer mogelijk, zodat er een gesloten systeem ontstaat. Dit gesloten systeem zorgt ervoor dat de gehele primaire, secundaire en tertiaire beluchting van buitenaf van verse lucht kan worden voorzien. Zo ontstaat er een perfecte verbranding zonder dat er lucht aan de woonruimte wordt onttrokken. Het LVB-systeem staat ook garant voor een maximaal rendement uit de opgewekte energie, doordat er voor de verbranding geen verwarmde lucht uit de kamer wordt weggezogen. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier