Plattebuiskachel met koperkleurige stangen

Op=Op, nu met 100,00 lente kassakorting

nu voor
300,00 200,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Overig
Model: plattebuis
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze plattebuiskachel op gas werkt met een open systeem. De kachel is al nagekeken en goedgekeurd door onze specialisten van de werkplaats en is dus weer goed te gebruiken als nostalgische warmtebron. Er zijn verschillende soorten en formaten Plattebuiskachels. Sommige Plattebuiskachels zijn heel rijk versierd en sommige plattebuis gaskachels zijn wat soberder uitgevoerd zoals deze. Kom gewoon gezellig bij ons langs in één van onze vestigingen om de exemplaren te bewonderen. Deze kachel heeft ongeveer de volgende afmetingen 1040x730x810 mm (hxbxd). De rookgasafvoer heeft een diameter van 10 cm en zit aan de achterkant (vloer tot hart pijp is ca. 69 cm). De kleur is zwart (910) en grijs (930). Deze kachel geeft ca. 9,8 kw vermogen en is voorzien van thermokoppel, ttb en thermostaat. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie TH.00219.QCF dus OP=OP. 

TH.00219.XGO-Platte-Buis-Knopjes-delftsblauw-Grijs-Zwart-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier