Plattebuis houtkachel

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

Deze wit geemailleerde Platte buis is leuk om te zien en ook nog eens een houtkachel met veel charme vanwege de witte emaille kleur met de mooie bloemen. En dat voor een superlage opruimingsprijs! De afmetingen van de kachel zijn 62x60x80 (hxbxd in cm). De rookgasafvoer heeft een diameter van 79 mm en zit aan de achterkant, hoogte hart pijp ca. 55 cm. De kachel is in de opruiming voor een super aantrekkelijke prijs en de prijs is voor de staat waarin de kachel zich nu bevindt. Hij is niet meer te stoken dus alleen voor de sier. Aan de bovenkant ontbreekt het bovenplaatje (leuk om een bloempot of ketel in te laten zakken) en het gietijzer is hier en daar gescheurd maar zeker nog een grappige sierkachel om te zien. Dus 'what you see is what you get". U bent van harte welkom om de kachel te komen bekijken. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor de kachel met referentie TH.00621.ZG in de kleur wit dus OP=OP. Bel altijd even van tevoren naar onze showroom of de kachel er nog is om teleurstellingen te voorkomen. 

 

 

Specificaties

Merk: Overig
Model: Plattebuis
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands,Kookkachel
Brandstof: Hout
Vermogen: 2 - 4 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Plattebuis houtkachel

Einddatum 02-07-2022 16:16:02


Welkom op de veiling van: 'Plattebuis houtkachel'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 100,00 (ieder volgend bod moet minimaal 10,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Haardenhuys Gelderland, Beekstraat 23, 8162 HA EPE

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden