Vrijblijvende offerte
Philips elektrisch kacheltje

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

Dit van oorsprong elektrische kacheltje van Philips is niet meer functioneel, maar wel echte nostalgie en leuk voor de sier. Deze aanbieding is daarom eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THE.00013.ZG dus OP=OP. Dit exemplaar wordt verkocht in de staat waarin hij zich nu bevindt, dus 'what you see is what you get' de kachel is namelijk vooral bedoeld voor de sier.

Specificaties

Merk: Overig
Model: Philips
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Anders
Vermogen: -
Soort: NVT
Staat: Gebruikt

Philips elektrisch kacheltje

Einddatum 20-05-2022 12:29:45


Welkom op de veiling van: 'Philips elektrisch kacheltje'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 50,00 (ieder volgend bod moet minimaal 5,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Haardenhuys Gelderland, Beekstraat 23, 8162 HA EPE

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden