PDH Estelle schouw Beauvillon met omloop

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

De Pierres d'Henri Estelle schouw met omloop en gebogen staanders in de steensoort Beauvillon is nu bij ons in de opruiming en dat betekent voor u een buitenkansje! Deze schouw van natuursteen staat in onze showroom opgesteld en zou graag een plekje krijgen in een woonkamer. Een schouw is een prachtig sieraad in een woning en dankzij de vele varianten in steensoort en uitstraling is er altijd wel een type schouw te vinden die bij uw interieur past. De PdH Estelle heeft een omloop van 42 cm en is voorzien van gebogen staanders. De schouw is uitgevoerd in de steensoort Beauvillon. De dagmaten van deze schouw zijn 85 bij 78 cm (hxb). De dagmaat is de opening in de schouw zonder de passtukken. De buitenmaat van de schouw is 116 cm br x 110 cm hoog. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor de schouw met referentie SCH.00065 dus OP is OP. U bent van harte welkom om de schouw te komen bekijken in onze showroom. Belt u van tevoren wel even zodat u zeker weet dat de schouw nog niet verkocht is? De opruimingsprijs is inclusief de omloop en de steensoort Beauvillon in groep 5. 

Specificaties

Merk: Pierres d'Henri
Model: Estelle
Soort haard: Schouw
Brandstof: Schouw
Vermogen: -
Soort: NVT
Staat: Nieuw uit verpakking

PDH Estelle schouw Beauvillon met omloop

Einddatum 07-07-2022 15:30:51


Welkom op de veiling van: 'PDH Estelle schouw Beauvillon met omloop'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 900,00 (ieder volgend bod moet minimaal 50,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Kachelparadijs Orvelte, Dorpsstraat 12, 9441 PD Orvelte

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden