Panoramamodel inzethaard

Opruiming op=op!

nu voor
190,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: panorama inzet
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Dit panorama inzethaardje staat prachtig in een klassieke inrichting. Deze haard kunt u als open haard gebruiken. Daarom nu super voordelig in onze opruiming. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met referentie THH.00683.QCF dus OP=OP. 

THH.00683-Inzet-model-panolux-BU-Foto2

Inzetkachel panorama voor nostalgie

Wij halen ‘m graag voor u uit ons magazijn en u bent van harte welkom de haard in één van onze sfeervolle showrooms in Drenthe, Overijssel, Gelderland of Friesland te komen bekijken. Maakt u wel even van tevoren een afspraak om teleurstellingen te voorkomen? De voorraad opruimingskachels wisselt namelijk dagelijks! Bovendien moeten we er voor zorgen dat de kachel op tijd voor u in de juiste showroom terecht komt. Mocht de haard niet zijn wat u er van had verwacht, dan is er sowieso wel een andere kachel of haard die bij u en uw woning past. In onze showrooms kunt u uw hart ophalen, met honderden haarden, kachels en schouwen van alle soorten en maten is er altijd een goede match te maken.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier