We mogen weer open! Klik hier, maak een afspraak en kom langs in een van onze vestigingen

Oxford skyline panorama inzethaard houthaard

Opruiming op=op!

nu voor
990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Oxford
Model: Inzethaard panorama
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Skyline inzethaard van Oxford is nu eenmalig zeer voordelig uit de opruiming verkrijgbaar. De haard heeft een dubbele deur met panoramische ruit die zowel links- als rechts schuin doorloopt voor optimaal zicht op het vuur. Deze inzethaard van Oxford heeft al stookervaring, maar is inmiddels weer stookklaar gemaakt door onze technische specialisten. Deze inzetkachel is nu bij ons in de opruiming en direct leverbaar. De houthaard levert 5 tot 7 kiloWatt aan vermogen en de maten inclusief het gedeelte van de haard die voor de schouw/ombouw valt zijn 52x655x435m (HxBxD). (inbouwmaten 52x52,5x25cm) De haard beschikt over een rechthoekige bovenaansluiting voor het rookkanaal van 225x105mm. Met een verloopstuk kan de inzethaard aangesloten worden op een ronde rookgasafvoer. De kleur van de haard is donker antraciet (937) en de aanbieding is geldig voor het model met referentie THH.01104.QCF dus wees er snel bij want OP=OP. 

Voordelen van een inzethaard

Een inzethaard of inzetkachel is een perfecte oplossing om meer rendement uit uw bestaande open haard te halen, met een relatief geringe investering kunt u veel terugverdienen. Een inzethaard geeft niet alleen meer warmte en haalt meer rendement uit elke blok haardhout, maar is ook veiliger en minder belastend voor he milieu. Een open haard heeft een rendement van slechts 10-20%, bij een inzethaard stijgt dat al snel naar zo’n 70 tot 80 % of zelfs hoger. De keuze is dan snel gemaakt! Er zijn verschillende soorten inzethaarden, zo heb je frontmodellen, rechts open, links open en zelfs driezijdig open. Het hangt o.a. van de vorm van uw huidige open haard af welke inzetkachel het beste bij uw situatie past. We hebben enorm veel keuze dus het moet altijd lukken een passende haard te vinden. Heeft u nog geen open haard dus een blanco situatie? Dan is een inbouwhaard ook een goed alternatief. In onze opruiming hebben we ook ruim voldoende aanbod op het gebied van allerlei soorten inbouwhaarden. Klassiek, nostalgisch of juist modern en strak, de keuze is reuze….Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier