Oxford Nova hoek rechts houtkachel showroommodel

Opruiming op=op!

van 2.465,00, nu voor
1.975,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.


Op voorraad in ons magazijn
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Oxford
Model: Nova Hoek Rechts
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze topper van Oxford is nu bij ons in de opruiming! De Oxford Nova inzethaard hoek rechts heeft een prachtige ruit aan de voor- en rechterzijde waardoor deze houtkachel op een hoek in te bouwen is. Hierdoor heeft u een driedimensionaal vuurzicht. Dankzij het afterburner systeem waardoor er verwarmde lucht nogmaals rondcirculeert in de brandkamer haalt u tevens een zeer hoog rendement. De Nova hoek rechts heeft een vermogen van ca. 6 kW. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie 11-0017 dus OP=OP. 

Oxford Nova inzethaard hoek rechts

Heeft u nog geen rookkanaal of schoorsteen? Wij installeren graag een rookkanaal voor u, maar wij kunnen ook uitsluitend het pijpmateriaal aan u leveren met DHZ-korting. Wij doen datgene wat u wenst. Wij kunnen alles voor u regelen van A tot Z, maar u kunt ook een deel zelf doen of uitbesteden. Twijfelt u nog over uw aanschaf bij ‘t Stokertje? Misschien vindt u het leuk om de ervaringen van onze klanten te lezen op ons gastenboek. Als u nog vragen heeft, waarbij wij u van dienst kunnen zijn, mail ons dan gerust, wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier