Oxford Nova driezijdig demomodel houthaard

Opruiming op=op!

nu voor
1.690,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Oxford
Model: Nova Driezijdig
Soort haard: Inbouw/inzet,Hanghaard,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De Oxford Nova 3-zijdige demommodel inzethaard is nu uit de opruiming verkrijgbaar. De Nova ziet er nog prachtig uit en is al door onze werkplaats opgeknapt dus kan zo aan de slag. Deze prachtige haard heeft veel zicht op het vuur dankzij een ruim glasoppervlak dat doorloopt over de zijkanten. De opening van de deur bevindt zich in het midden aan de voorzijde. De haard is uitermate geschikt om in een bestaande open haard te plaatsen. Houd hier echter wel rekening met de zwenking van de deuren. Deze Oxford Nova kan ook als hanghaard geplaatst worden, in dat geval is er een optionele ophangbeugel benodigd t.b.v. 90 euro. De haard produceert ca. 7 kW aan convectiewarmte. De afmetingen van de haard zijn ca. 500x640x420mm (hxbxd). De haard beschikt over een bovenaansluiting voor het rookkanaal met een diameter van 150mm. De kleur van de kachel is gietijzer (970). De aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie THH.00957.QCF Wees er snel bij en sla uw slag want OP=OP. 

Heeft u interesse gekregen in de Oxford Nova 3-zijdige inzethaard en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier