Oxford Inzethaard panorama

Op=Op, nu met 100,00 herfst kassakorting

nu voor
590,00 490,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Oxford
Model: panorama
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze inzethaard van Oxford biedt aan drie kanten zicht op het vuur. Dit model heeft een aslade en schudrooster en is voorzien van kachelkleurig beslag. Dit model is tijdloos dus past eigenlijk in elk interieur. Deze inzetkachel is nu bij ons in de opruiming voor een bodemprijs. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met referentie TH.02484.QCF dus OP=OP. De kleur is grijs (930). De afmetingen van de haard zijn 640 x 590 x 540 mm, de rookgasuitgang is 100 x 220 mm. Deze oxford inzethaard is niet meer moeders mooiste, maar daar is de prijs dan ook naar. Hij is al nagekeken door onze werkplaats dus u kunt ´m zo meenemen. Alle gebruikte haarden en kachels worden door onze werkplaats nagekeken voordat ze uitgeleverd worden. U ontvangt daarom ook op tweedehands kachels een stookseizoen garantie. Wel zo’n zeker gevoel!

TH.02484-Barbas-inzet-hout-Foto2

Voordelen van een inzethaard

Een inzethaard of inzetkachel is een perfecte oplossing om meer rendement uit uw bestaande open haard te halen, met een relatief geringe investering kunt u veel terugverdienen. Een inzethaard geeft niet alleen meer warmte en haalt meer rendement uit elke blok haardhout, maar is ook veiliger en minder belastend voor he milieu. Een open haard heeft een rendement van slechts 10-20%, bij een inzethaard stijgt dat al snel naar zo’n 70 tot 80 % of zelfs hoger. De keuze is dan snel gemaakt! Er zijn verschillende soorten inzethaarden, zo heb je frontmodellen, rechts open, links open en zelfs driezijdig open. Het hangt o.a. van de vorm van uw huidige open haard af welke inzetkachel het beste bij uw situatie past. We hebben enorm veel keuze dus het moet altijd lukken een passende haard te vinden. Heeft u nog geen open haard dus een blanco situatie? Dan is een inbouwhaard ook een goed alternatief. In onze opruiming hebben we ook ruim voldoende aanbod op het gebied van allerlei soorten inbouwhaarden. Klassiek, nostalgisch of juist modern en strak, de keuze is reuze….Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier