Open haard

Er gaat natuurlijk niets boven een winteravond gezellig voor de open haard. Want wat is er mooier dan de warmte van het haardvuur op je gezicht, het geluid van knappend hout en het schitterende vlammenspel? Rond het haardvuur gezellig met vrienden praten, heerlijk een boek lezen of dromerig in de vlammen staren: een open haard is pure romantiek en nostalgie.4

Uw eigen open haard samenstellen

In feite kunt u uw eigen open haard samenstellen. Belangrijk is wel dat de onderdelen precies bij elkaar passen. Dat geldt zeker als u kiest voor een open haard in combinatie met een schouw. Gelukkig zijn onze medewerkers goed op de hoogte van alle mogelijkheden en geven u dan ook alle benodigde informatie en een deskundig advies.

 

Klik hier voor mooie plaatjes

 

Elk merk open haard

´t Stokertje levert vrijwel alle merken open haarden. U heeft een enorme keuze in maatvoering en uitvoering van de wanden. Zo zijn er bijvoorbeeld achterwanden met ijsselsteentjes en waalstenen, maar ook zelfs met familiewapens. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een rustige effen achterwand van chamotte steen, zodat de open haard eenvoudig te combineren is met een natuurstenen schouw. Met een ruim aanbod stookstenen of vuurkorven met asladen is uw haard helemaal compleet.