Oranier Quadro houtkachel showroommodel

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer houtkachels in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop  Specificaties

  Merk: Oranier
  Model: Quadro
  Soort haard: Vrijstaand
  Brandstof: Hout
  Vermogen: 8 - 10 kW
  Soort: Convectie
  Staat: Nieuw uit verpakking

De Oranier Quadro is een prachtige en bijzondere houtkachel met enorm veel zicht op het vuur. De Quadro heeft namelijk aan drie kanten glas. Het vermogen van de Quadro ligt rond de 8 kiloWatt en de afmetingen zijn hxbxd 121 x 53 x 53 cm. Het rookkanaal kan aan de achterkant of bovenkant en heeft een diameter van 15 cm. De Quadro gaat binnenkort uit ons assortiment en daarom willen we ook het allerlaatste exemplaar verkopen. De Oranier Quadro heeft nog niet gebrand en u krijgt natuurlijk de volledige garantie. Dus wees er snel bij want OP=OP en deze aanbieding geldt dus alleen voor dit model met referentie SHR.01918.QCF in de kleur grijs (930).

SHR.01918-Anyfire-SL-Susten-Foto1

Oranier Quadro 

Zoveel kachel en zoveel plezier voor deze stuntprijs, dat maakt u niet vaak mee. Met de Quadro koopt u een degelijke kachel met enorm veel stookgenot. U kunt namelijk heerlijk genieten van het vlammenspellen want er zijn niet veel kachels die zoveel zicht op het vuur bieden. Toch is de Oranier Quadro niet alleen voor uw plezier. U kunt uw kamer er behoorlijk warm mee krijgen. Bovendien kunt u meteen besparen, want hout stoken is een stuk voordeliger dan gas. Bovendien stookt u met hout milieuneutraal. 

Welkom, welkom

U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom! Meer informatie over ons adres en openingstijden vindt u op onze contactpagina. Informeer voor de zekerheid van tevoren of deze Oranier Quadro nog in de showroom staat want OP=OP en de website wordt niet altijd dagelijks bijgewerkt. Komt u van ver? Wij verzekeren u dat een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard is. Nergens anders heeft u zoveel keuze en is het aanbod zo divers. Bovendien bieden wij altijd de laagste prijsgarantie op onze kachels, haarden en schouwen. U hoeft bij ons niet van een foto of plaatje te kopen, wij kunnen er bijna altijd voor zorgen dat u uw droomkachel ook in het echt kunt bekijken. Met duizenden kachels voorradig is levering en installatie bovendien snel geregeld.  Kortom, oerdegelijke service voor internetprijzen

Enorme keuze en veelzijdige diensten

Neem vooral eens een kijkje in onze haardencatalogus. U zult versteld staan van ons aanbod. Vindt u het moeilijk om te kiezen? Kom dan langs in één van onze showrooms voor gedegen advies en hulp bij de juist keuze. 

Bij de Oranier Quadro heeft u misschien ook nog accessoires of onderhoudsartikelen nodig. Natuurlijk levert ’t Stokertje ook vloerplaten, haardsetjes, houtbakken, eenvoudige onderhoudsproducten tot en met luxe haardplateaus en schouwen. Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. Wilt u toch liever uw kachel zelf installeren? Geen probleem, u krijgt van ons de scherpste prijs en materialen en onderdelen kunt u afhalen en ruilen bij één van onze vier DHZ loketten in Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Voor stooktips en adviezen om veilig te stoken kunt u terecht op onze website. Heeft u nog geen rookkanaal of schoorsteen? Wij installeren graag een rookkanaal voor u, maar wij kunnen ook uitsluitend het pijpmateriaal aan u leveren met DHZ-korting. Wij doen datgene wat u wenst. Wij kunnen alles voor u regelen van A tot Z, maar u kunt ook een deel zelf doen of uitbesteden. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier