Oranier Nordik houtkachel

Op=Op, nu met 100,00 zomer kassakorting

nu voor
790,00 690,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Oranier
Model: Nordik
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze supervoordelige houtkachel van Oranier, de Oranier Nordik is nu bij ons in de opruiming, een echt buitenkansje voor de liefhebber van het stoken met hout. Het vermogen van deze houtkachel ligt rond de 5 kiloWatt, en de afmetingen van deze kachel zijn bxhxd: 43 x 94,3 x 38 cm. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het laatste showroommodel met referentie SHR.00319 (HHG Epe).De handleiding kunt u hier alvast bekijken.

Oranier Nordik houtkachel lekker voordelig

U bent van harte welkom voor meer advies over houtkachels en in het bijzonder de Oranier Nordik. Wilt u zeker weten dat de Nordik er nog is? Belt u dan even van tevoren. Met de Oranier Nordik kunt u behoorlijk besparen op uw stookkosten en uw investering snel weer terugverdienen. Bovendien spaart u ook de voorraad fossiele brandstoffen op aarde, want het stoken met hout valt onder hernieuwbare, duurzame energie. De voorraad fossiele brandstoffen is niet onuitputtelijk en de brandstof prijzen stijgen nog steeds. Het is dus een erg prettig idee om onafhankelijk te zijn van de grillen en prijspolitiek van energieleveranciers. Tot slot bent u ook nog milieuneutraal bezig want bij het stoken met hout komt evenveel CO2 vrij als bij het reguliere verrottingsproces van hout in een bos. En dat alllemaal met als resultaat een heerlijke, gezellige warmtebron. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier