Oranier Modus staal zilvergrijs houtkachel

Op=Op, nu met 200,00 zomer kassakorting

van 1.995,00, nu voor
1.290,00 1.090,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.


Op voorraad in ons magazijn
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Oranier
Model: Modus
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Een supermooie houtkachel van Oranier, de  Modus is nu bij ons in de opruiming, een echte buitenkans voor de liefhebber van het stoken met hout. Deze Anyfire Modus houtkachel is te bekijken bij onze showroom in Twente. Het vermogen van deze houtkachel ligt rond de 6 kiloWatt, perfect voor de gemiddelde Nederlandse huiskamer. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het showroommodel met referentie SHR.03202.WP dus OP=OP. De Modus houtkachel is nog NIEUW en heeft dus nog niet gebrand. De uitvoering is in de kleur zilvergrijs/staal.

De afmetingen van deze kachel zijn HxBxD: 109x55x40 cm en de harthoogte i.v.m. de achteraansluiting is 97 cm. maar dit kan ook boven aangesloten worden. Doorsnede rookkanaal is 150 mm.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier