Oranier Kiruna houtkachel demomodel

Op=Op, nu met 300,00 herfst kassakorting

van 1.695,00, nu voor
1.090,00 790,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om te reserveren


Specificaties

Merk: Oranier
Model: Kiruna
Soort haard: Vrijstaand,Speksteen,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De Oranier Kiruna houtkachel heeft een mooi panoramavenster en een elegante uitstraling. De Kiruna is een plaatstalen kachel die dubbelwandig is en hierdoor heerlijke convectiewarmte verspreidt in uw kamer. De deur van de Kiruna is zelfsluitend en heeft een groot venster. De verbrandingsruimte is met vermiculite bekleed. Deze houtkachel heeft een primaire en secundaire luchttoevoer. Daardoor is verbranding beter te regelen en levert de Kiruna een hoger rendement op. We hebben nu een gebruikt demomodel. De kachel is reeds door onze werkplaats helemaal nagekeken is en verkeert in picco bello staat. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie DEM.00111.QCF dus OP=OP. De afmetingen zijn 1200 x 560 x 530 mm (hxbxd) en de diameter van de rookgasafvoer is 150 mm (boven- of achteraansluiting mogelijk). De kleur van de kachel is grijs (930) en het vermogen ligt rond de 6 kiloWatt. 

DEM.00111-Oranier-Kiruna-Staal-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier