Oranier Amos 150

Op=Op, nu met 400,00 herfst kassakorting

van 2.950,00, nu voor
1.890,00 1.490,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Oranier
Model: Amos 150
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Oranier Amos 150 is een mooie hoge houtkachel met volop zicht op het betoverende vlammenspel. De afmetingen van de Amos 150 zijn 150 cm. hoog en 47 cm. doorsnede.  De Amos is een ronde houtkachel en is ook verkrijgbaar in een 30 cm. lager model (Oranier Amos 120) welke ook nog draaibaar gemaakt kan worden (Oranier Amos 120T). Deze beide modellen zijn ook in de opruiming. Het hoge model, de Amos 150 kan voorzien worden van keramische stenen waarbij een heat memory systeem aan de houtkachel wordt toegevoegd (Amos warmteplus). De capaciteit van de Amos kachels ligt rond de 6 kiloWatt. Profiteer nu van onze aanbieding want OP=OP. Dit is een eenmalige actie en het gaat om het model in de showroom van Kachelparadijs Orvelte (SHR.03206, Noa 150). Deze heeft nog nooit gebrand en u krijgt dus de volledige garantie net zoals bij elke andere nieuwe houtkachel. 

Voor slechts 1890 euro de Amos 150 van Oranier in huis

U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom in Orvelte om de Oranier Amos 150 te bekijken! Meer informatie over ons adres en openingstijden vindt u op onze contactpagina. Informeer voor de zekerheid van tevoren of deze kachel nog in de showroom staat want OP=OP en de website wordt niet altijd dagelijks bijgewerkt. Komt u van ver? Wij verzekeren u dat een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard is. Nergens anders heeft u zoveel keuze en is het aanbod zo divers. Bovendien bieden wij altijd de laagste prijsgarantie op onze kachels, haarden en schouwen. U hoeft bij ons niet van een foto of plaatje te kopen, wij kunnen er bijna altijd voor zorgen dat u uw droomkachel ook in het echt kunt bekijken. Met duizenden kachels voorradig is levering en installatie bovendien snel geregeld.  Kortom, oerdegelijke service voor internetprijzen

Breng een bezoek aan ons historische dorp

Als u dan toch in ons mooie monumentendorp Orvelte bent, kunt u ook een bezoek brengen aan de vele bezienswaardigheden die Orvelte te bieden heeft. Voor klanten van ’t Stokertje is een bezoekje aan onze eigen, gezellige AmbachtenTuin gratis. Hier kunt u tijdens het toeristenseizoen in de weekenden live demonstraties bijwonen in onze eeuwenoude smederij, houtzagerij en klompenmakerij. Zo combineert u het nuttige met het aangename! We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden van ontwikkelingen in de kachelbranche. Daarom organiseren we regelmatig stookweekenden met speciale thema’s. Voor een overzicht kunt u kijken in onze activiteitenagenda. Elke dag is er minimaal één Stokertje showroom geopend, ook op zondagen. Zo weet u zeker dat u altijd bij ons terecht kunt. 

Volg en like ons....

Twijfelt u nog over uw aanschaf bij ‘t Stokertje? Misschien vindt u het leuk om de ervaringen van onze klanten te lezen op ons gastenboek. Als u nog vragen heeft, waarbij wij u van dienst kunnen zijn, mail ons dan gerust, wij zullen z.s.m. contact met u opnemen. Vindt u ’t Stokertje leuk? Dan vinden wij het leuk als u ons ‘liked’ op onze Facebook pagina of volg ons op Twitter. Zo blijft u ook automatisch op de hoogte van onze acties, nieuwsberichten en activiteiten.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier