Oranier Amos 120 T draaibare houtkachel showroommodel

Op=Op, nu met 500,00 lente kassakorting

van 2.975,00, nu voor
2.490,00 1.990,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Oranier
Model: Amos 120T draaibaar
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Amos 120T is een mooie, draaibare vrijstaande houtkachel. Deze houtkachel van Oranier is echt een lust voor het oog. Volop zicht op het vlammenspel rondom. U kunt de Oranier Amos 120T elke kant op draaien door het vrijwel onzichtbare draaiplateau. De Amos 120T is een vrij hoge kachel van 120 centimeter hoog en 47 cm doorsnede. De houtkachel is zwart.  De kachel heeft een rookgasafvoer van 150 mm aan de bovenkant. Dit is echt een buitenkans voor u want de Amos 120T is een uitlopend model van onze leverancier. Daarom gaan we ons laatste showroommodel opruimen. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het showroommodel met referentie SHR.03198.QCF dus OP=OP, dus wees er snel bij. De Amos 120T is nieuw en heeft nog nooit gebrand. De Oranier Amos 120T kunt u bekijken bij Kachelparadijs Orvelte. Kijk op onze contactpagina voor het adres. Bel wel even van tevoren voor de zekerheid want onze kachels uit de opruiming gaan snel. 

Voor deze prijs kunt u de Amos 120T echt niet laten staan. Wilt u liever een hoger model? Dat kan, want ook de Oranier Amos 150 is in onze opruiming. Weet u al wat u gaat doen met de installatie? Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. Wilt u toch liever de Oranier AmosT zelf installeren? Geen probleem, u krijgt van ons de scherpste prijs en materialen en onderdelen kunt u afhalen en ruilen bij één van onze vier DHZ loketten in Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Voor stooktips en adviezen om veilig te stoken kunt u terecht op onze website.

DHZ-korting

Heeft u nog geen rookkanaal of schoorsteen? Wij installeren graag een rookkanaal voor u, maar wij kunnen ook uitsluitend het pijpmateriaal aan u leveren met DHZ-korting. Wij doen datgene wat u wenst. Wij kunnen alles voor u regelen van A tot Z, maar u kunt ook een deel zelf doen of uitbesteden. Twijfelt u nog over uw aanschaf bij ‘t Stokertje? Misschien vindt u het leuk om de ervaringen van onze klanten te lezen op ons gastenboek. Als u nog vragen heeft, waarbij wij u van dienst kunnen zijn, mail ons dan gerust, wij zullen z.s.m. contact met u opnemen. Vindt u ’t Stokertje leuk? Dan vinden wij het leuk als u ons ‘liked’ op onze Facebook pagina of volg ons op Twitter. Zo blijft u ook automatisch op de hoogte van onze acties, nieuwsberichten en activiteiten.

Andere varianten

De Amos is ook nog leverbaar zonder draaiplateau (Amos 120, ook in onze opruiming) of als Amos 150. Wilt u nog meer weten over de houtkachels van Oranier. In onze haardencatalogus staan vele modellen. Volop keuze!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier