Oranier Amos 120 houtkachel showroommodel

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer houtkachels in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop

   Mooie Leuvense platte buis gaskachel

   Opruiming!

   Mooie Leuvense platte buis gaskachel Nu 150,00
   La Nordica Extraflame Fortuna Steel houtkachel showroommodel

   Opruiming!

   La Nordica Extraflame Fortuna Steel houtkachel showroommodel
   adviesprijs 3.207,00 Nu 2.495,00
   Harrie Leenders HL2 houtkachel

   Opruiming!

   Harrie Leenders HL2 houtkachel Nu 990,00
   Have Kean Rondel houtkachel

   Opruiming!

   Have Kean Rondel houtkachel
   adviesprijs 3.560,00 Nu 990,00


  Specificaties

  Merk: Oranier
  Model: Amos 120
  Soort haard: Vrijstaand
  Brandstof: Hout
  Vermogen: 6 - 8 kW
  Soort: Convectie
  Staat: Nieuw uit verpakking

De Amos 120 is een mooie ronde vrijstaande houtkachel. Echt een houtkachel van de exclusieve Oranier lijn. De Amos 120 Staal is een grote/hoge kachel met mooi zicht op het vuur door de glazen ruit. De houtkachel is donker antraciet (937) en heeft een rookgasafvoer van 150 mm aan de bovenzijde. De Amos 120 is een nieuw showroommodel en heeft dus nog nooit gebrand. De afmetingen van de kachel zijn ongeveer 120 cm. hoog en 48 cm rond. Het showroommodel van Orvelte is nu in de opruiming. Deze aanbieding is daarom eenmalig en OP=OP (1.000.105.001.QCF) dus wees er snel bij. Bel van tevoren even of de kachel nog beschikbaar is want de voorraad opruimingskachels wisselt dagelijks.

Voor deze prijs kunt u de Amos 120 echt niet laten staan. Maar wat gaat u doen met de installatie? Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. Wilt u toch liever de Oranier Amos zelf installeren? Geen probleem, u krijgt van ons de scherpste prijs en materialen en onderdelen kunt u afhalen en ruilen bij één van onze vier DHZ loketten in Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Voor stooktips en adviezen om veilig te stoken kunt u terecht op onze website.

DHZ-korting

Heeft u nog geen rookkanaal of schoorsteen? Wij installeren graag een rookkanaal voor u, maar wij kunnen ook uitsluitend het pijpmateriaal aan u leveren met DHZ-korting. Wij doen datgene wat u wenst. Wij kunnen alles voor u regelen van A tot Z, maar u kunt ook een deel zelf doen of uitbesteden. Twijfelt u nog over uw aanschaf bij ‘t Stokertje? Misschien vindt u het leuk om de ervaringen van onze klanten te lezen op ons gastenboek. Als u nog vragen heeft, waarbij wij u van dienst kunnen zijn, mail ons dan gerust, wij zullen z.s.m. contact met u opnemen. Vindt u ’t Stokertje leuk? Dan vinden wij het leuk als u ons ‘liked’ op onze Facebook pagina of volg ons op Twitter. Zo blijft u ook automatisch op de hoogte van onze acties, nieuwsberichten en activiteiten.

Andere varianten

De Amos is ook nog leverbaar met een draaiplateau (Amos 120 T, ook in onze opruiming) of als Amos 150. Wilt u nog meer weten over de houtkachels van Oranier. In onze haardencatalogus staan vele modellen. Volop keuze!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier