Oranier Amos 120 houtkachel showroommodel

Op=Op, nu met 500,00 winter kassakorting

van 2.700,00, nu voor
2.290,00 1.790,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Oranier
Model: Amos 120
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Amos 120 is een mooie ronde vrijstaande houtkachel. Echt een houtkachel van de exclusieve Oranier lijn. De Amos 120 Staal is een grote/hoge kachel met mooi zicht op het vuur door de glazen ruit. De houtkachel is donker antraciet (937) en heeft een rookgasafvoer van 150 mm aan de bovenzijde. De Amos 120 is een nieuw showroommodel en heeft dus nog nooit gebrand. De afmetingen van de kachel zijn ongeveer 120 cm. hoog en 48 cm rond. Het showroommodel van Orvelte is nu in de opruiming. Deze aanbieding is daarom eenmalig en OP=OP (1.000.105.001.QCF) dus wees er snel bij. Bel van tevoren even of de kachel nog beschikbaar is want de voorraad opruimingskachels wisselt dagelijks.

Voor deze prijs kunt u de Amos 120 echt niet laten staan. Maar wat gaat u doen met de installatie? Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. Wilt u toch liever de Oranier Amos zelf installeren? Geen probleem, u krijgt van ons de scherpste prijs en materialen en onderdelen kunt u afhalen en ruilen bij één van onze vier DHZ loketten in Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Voor stooktips en adviezen om veilig te stoken kunt u terecht op onze website.

DHZ-korting

Heeft u nog geen rookkanaal of schoorsteen? Wij installeren graag een rookkanaal voor u, maar wij kunnen ook uitsluitend het pijpmateriaal aan u leveren met DHZ-korting. Wij doen datgene wat u wenst. Wij kunnen alles voor u regelen van A tot Z, maar u kunt ook een deel zelf doen of uitbesteden. Twijfelt u nog over uw aanschaf bij ‘t Stokertje? Misschien vindt u het leuk om de ervaringen van onze klanten te lezen op ons gastenboek. Als u nog vragen heeft, waarbij wij u van dienst kunnen zijn, mail ons dan gerust, wij zullen z.s.m. contact met u opnemen. Vindt u ’t Stokertje leuk? Dan vinden wij het leuk als u ons ‘liked’ op onze Facebook pagina of volg ons op Twitter. Zo blijft u ook automatisch op de hoogte van onze acties, nieuwsberichten en activiteiten.

Andere varianten

De Amos is ook nog leverbaar met een draaiplateau (Amos 120 T, ook in onze opruiming) of als Amos 150. Wilt u nog meer weten over de houtkachels van Oranier. In onze haardencatalogus staan vele modellen. Volop keuze!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier

Corona Update

MAATWERK OPLOSSINGEN