Oranier Alto houtkachel

Op=Op, nu met 500,00 zomer kassakorting

van 2.190,00, nu voor
1.495,00 995,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Oranier
Model: Alto
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Een supermooie houtkachel van Oranier, de Oranier Alto is nu bij ons in de opruiming, een echte buitenkans voor de liefhebber van het stoken met hout. Deze Oranier Alto houtkachel is te bekijken bij onze showroom in Friesland. Het vermogen van deze houtkachel ligt rond de 6 kiloWatt, perfect voor de gemiddelde Nederlandse huiskamer. De afmetingen van deze kachel zijn 137,4 x 55,2 x 40,8 (hxbxd in cm.). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor bovengenoemd showroommodel met referentie  SHR.02701 dus OP=OP. De houtkachel is nog NIEUW en heeft dus nog niet gebrand.

oranier-alto

Als de Oranier Alto naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Wilt u toch liever uw kachel zelf installeren? Geen probleem, u krijgt van ons de scherpste prijs en materialen en onderdelen kunt u afhalen en ruilen bij één van onze vier DHZ loketten in Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Voor stooktips en adviezen om veilig te stoken kunt u terecht op onze website.

De Alto weer terugverdienen

Met de Oranier Alto kunt u bovendien behoorlijk besparen op uw stookkosten en uw investering snel weer terugverdienen. Bovendien spaart u ook de voorraad fossiele brandstoffen op aarde, want het stoken met hout valt onder hernieuwbare, duurzame energie. De voorraad fossiele brandstoffen is niet onuitputtelijk en de brandstof prijzen stijgen nog steeds. Het is dus een erg prettig idee om onafhankelijk te zijn van de grillen en prijspolitiek van energieleveranciers. Tot slot bent u ook nog milieuneutraal bezig want bij het stoken met hout komt evenveel CO2 vrij als bij het reguliere verrottingsproces van hout in een bos. En dat alllemaal met als resultaat een heerlijke, gezellige warmtebron. Een echte WIN-WIN situatie.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier