Stookmarathon bij Kachelkanjer Twente

10 jaren en 5 maanden geleden geplaatst

bannerstookmarathon_400

’t Stokertje Kachelkanjer Twente brandt komende week los met stookmarathon!

Met zeven koopzondagen op een rij (beginnend op 14 oktober), maakt de Kachelkanjer in Twente zich op voor een ware marathonsessie! Met het gure herfstweer in aantocht is dat precies waar iedereen op heeft gewacht. Met de extra gezelligheid en de warmte van een sfeervolle haard en kaarsverlichting, kan je je zelfs verheugen op de komende donkere maanden. robert_400Robert Lusthusz, verkoopleider van Kachelkanjer Twente heeft het thuisfront alvast voorbereid op een drukke periode. Vanaf 14 oktober is hij zeven weken lang, zeven dagen per week geopend. Gelukkig voor hem draait hij al heel wat jaartjes mee en weet hij dat ’t er op aan komt in het stookseizoen. “Dan moet je als kachelbedrijf ‘oogsten’. De afgelopen maand september gaf al een veelbelovende aanzet. Sinds de start van Kachelkanjer Twente, precies 6 jaar geleden, is er nog niet eerder zoveel verkocht en dat terwijl we toch in een economische dip zitten. Wél vindt er duidelijk een verschuiving plaats van gas naar meer duurzame en zuinige haarden en kachels, zoals houtkachels, cv-haarden en pelletkachels.”

Door de grote omvang van de inkooporganisatie achter de verschillende Stokertje vestigingen, kan Kachelkanjer Twente haar klanten een laagste prijsgarantie bieden. Toch hoef je bij de Kachelkanjer Twente, in tegenstelling tot op het internet, niet een kachel aan te schaffen op basis van een mooi plaatje. Met honderden kachels, haarden en schouwen in de showroom en vakkundige, professionele installateurs en service monteurs, weet je wat je hebt. Bij de Kachelkanjer kan je dus terecht voor internetprijzen, maar krijg je wél de ouderwetse service & garantie van een winkel én natuurlijk een persoonlijke benadering.

In Reutum is onlangs nog iets bijzonders toegevoegd aan deze, toch al onweerstaanbare, formule voor echte liefhebbers van kachels en haarden. Op de bovenverdieping is afgelopen zomer namelijk een serieuze start gemaakt met een heus kachelmuseum. Hier beleef je de sfeer van vroegere tijden en kan je de nostalgie van oude kolenkachels en nootjes 4 nog proeven. Volgend zomer zal dit museum officieel geopend worden, maar het is nu al zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

Kachelkanjer Twente is gelegen aan de Kerkstraat 7 te Reutum. Voor meer informatie kunt u bellen met 0541-670260 of kijken op www.stokertje.nl.

 

kachelkanjer_twente_werkt_aan_kachelmuseum__op_en_rond_de_esse___oktober_2012_400

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht