Kachelkanjer Twente wordt een museum rijker!

12 jaren en 9 maanden geleden geplaatst

Reutum wordt een kachelmuseum rijker!

De grootste haardenspecialist van Twente wordt nóg groter en sfeervoller.
Sinds 1932 is warmte uit Reutum al een begrip, maar de laatste jaren is ´t Stokertje Kachelkanjer Twente uitgegroeid tot de grootste en voordeligste kachelspeciaalzaak van Twente. Sinds kort is Kachelkanjer Twente begonnen met het uitbreiden van haar showroom. Hierdoor zullen nog vele (brandende) moderne en nostalgische opstellingen aan het assortiment worden toegevoegd. Zo wordt de keuze voor een mooie haard een stuk eenvoudiger.

Ook wordt een gedeelte van de nieuwe ruimte gereserveerd als kachelmuseum. De toegang is gratis en vooral de senioren onder ons kunnen hier hun hart ophalen! Volop nostalgie met een grote collectie klassieke Nederlandse, maar ook Franse haarden. Herinneringen aan vroeger herleven met antieke kolenkachels, potkachels, fornuizen en plattebuiskachels. De antieke design kachels kunnen naar wens gerestaureerd worden, dus ook voor de retro liefhebber volop mogelijkheden. Voor tuinhaarden nodigen wij u graag uit op ons ruime dakterras.

De huidige showroom biedt nu al plaats aan ruim 500 kachels, haarden en schouwen. En met de komst van een extra verdieping wordt deze ruimte verdubbeld. Bij ´t Stokertje Kachelkanjer Twente kunt u terecht voor installatie maar ook onderhoud van uw aankoop via onze Advies, Installatie- en Onderhoudsdienst. Ons team van ervaringsdeskundigen staat graag voor u klaar. Zo bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid én de laagste prijs van Nederland.

Profiteer de komende weken van extra verbouwingsvoordeel bij Kachelkanjer Twente.
Ga nooit over tot aanschaf van een kachel voordat u bij de grootste en voordeligste kachelzaak van Nederland bent geweest. Wij doen u altijd het beste aanbod!

U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom! De koffie staat klaar.

U vindt ons aan de Kerkstraat 7 te Reutum
Tel. 0541-670260
www.stokertje.nlDiverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht