NAJAARSKRIEBELS bij t Stokertje met de terraskachels van Reny!

1 maand en 2 weken geleden geplaatst
NAJAARSKRIEBELS bij t Stokertje met de terraskachels van Reny! afbeelding

De najaarskriebels bij 't Stokertje met de terraskachels van RENY 

Als de blaadjes beginnen te vallen en je toch nog lekker van het buitenleven wilt genieten.... de interesse  voor terraskachels en tuinhaarden van onder andere onze partner RENY is onverminderd groot en dat is niet voor niets. Een tuinkachel en de sfeer die daar bij hoort is een lichtpuntje in alle seizoenen, letterlijk en figuurlijk. Met een terrashaard probeer je de dagen nog wat langer voort te laten duren. Vooral op een veranda of op een beschut plekje is het nog goed toeven met een buitenkachel. We vinden het niet alleen belangrijk dat er kwalitatief goede kachels beschikbaar zijn voor in huis, maar juist ook voor tuinhaarden. 

Daar speelt de Brabantse fabrikant RENY dan ook uitstekend op in met een assortiment aan tuinhaarden en terraskachels die een schone verbranding mogelijk maakt. De tuinhaarden van RENY bestaan uit een drietal modellen met verschillende uitvoeringen en mogelijkheden:

  • de Reny Quaruba: bestaande uit een L, XL en XXL uitvoering die per model varieert in de hoogte. 
  • de Reny Bijuga: een robuuste tuinhaard met een eigenaardig uiterlijk. 
  • de Reny Piquia: een compacte houtkachel met een industriële uitstraling.

Reny Quaruba

De Reny Quaruba is een vrijstaande kachel met een strak en modern uiterlijk die door haar roestbruine kleur op ieder terras of in iedere tuin een plekje mag behartigen. De tuinhaard staat op een viertal poten die uitgerust kunnen worden met een verrijdbaar plateau. Ieder model uit deze vooruitstrevende serie kan uitgevoerd in 8 verschillende uitvoeringen waarbij er in iedere zijde een ruit kan worden geplaatst. De mogelijke uitvoeringen vindt u hieronder:

De tuinhaarden van Reny zijn standaard uitgerust in Cor-Ten staal waardoor u een karakteristieke en natuurgetrouwe kleur toe kunt voegen aan uw tuin of terras. Daarnaast heeft Reny onlangs de bodem van de verbrandingskamer van deze kubusvormige terraskachel voorzien van beton keramiek waardoor de verbrandingstemperatuur hoger is en er een nog zuiverdere verbranding ontstaat.

Een filmpje van de Quaruba als voorproefje....

Reny Bijuga

De Reny Bijuga is een oerdegelijke en stijlvolle tuinkachel van Cor-Ten staal. Het ontwerp bestaat uit strakke lijnen met industriële accenten. Zo zijn de bouten, moeren en verbindingsnaden van het staal zichtbaar. De Bijuga staat op vier poten, maar kan ook uitgrust worden met een duwstang en twee wielen aan de achterzijde. Deze accessoires zijn passend voor het uiterlijk van de terraskachel en maakt de haard eenvoudig verplaatsbaar. 

Reny Piquia

De Reny Piquia is een terraskachel van bescheiden formaat. Door het gebruik van Cor-Ten staal voegt ook deze fraaie kachel van Reny een unieke uitstraling toe aan uw tuin of terras. De haard heeft in de behuizing een verzinkt stalen deursluiting en roestvast stalen slotbouten zichtbaar die in contrast staat met het industriële uiterlijk van de tuinhaard. De Reny Piquia is verkrijgbaar in een drie- of vierpotige uitvoering. Het onderstel van de uitvoering met drie poten is van eveneens van roestvast staal

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht