Eindeloze mogelijkheden met de nieuwe Kalfire E-One

4 maanden en 1 week geleden geplaatst
Eindeloze mogelijkheden met de nieuwe Kalfire E-One afbeelding

De nieuwe Kalfire E-One elektrische inbouwhaard 

Kalfire presenteert binnenkort haar nieuwe elektrische inbouwhaard: de E-One. De haard beschikt over een revolutionaire HD Flame technologie die een ongeëvenaarde vuurbeleving creëert. Tot dusver wordt er één toestel aan het grote publiek tentoongesteld. De Kalfire E-One 100 is een frontmodel inbouwhaard die uitgerust kan worden met Atmos Heating waardoor de haard naast haar sfeergevende element ook nog 2000 Watt warmte kan uitstralen. Door de komst van de Kalfire E-One brengt de fameuze Nederlandse haardenfabrikant Kalfire een duurzaam alternatief voor haar potentiële klanten en eenieder die zoekt naar meer sfeer.

Een elektrische inbouwhaard zoals de Kalfire E-One kan ingebouwd worden in een strakke wand, waarbij er eindeloze mogelijkheden zijn voor de bekleding van de ombouw. De Kalfire E-one is daarnaast onafhankelijk van rookkanalen, gas aansluitingen en andere belemmeringen. Hierdoor kan de haard daar worden geplaatst waar hij het best tot zijn recht komt. Een strakke inbouwhaard past eveneens in ieder interieur. De Kalfire E-One functioneert al wanneer er een stroomvoorziening aanwezig is. Steek simpelweg de stekker in een stopcontact en laat het vuur branden met één simpele druk op de knop. 

Veiligheid & Gebruiksgemak met de Kalfire E-One.

De E-one geeft geen directe hitte af, wat het vuur toegankelijk maakt en er gemakkelijk kan worden genoten. Daarnaast is een elektrische haard, zoals de Kalfire E-One, gemakkelijk in bediening. Via de speciaal ontwikkelde E-One Remote kunt u de haard en haar verschillende functies eenvoudig bedienen. U kunt hiermee de haard helemaal instellen zoals u dat wenst. 

Duurzaamheid staat centraal

Een elektrische inbouwhaard zoals de Kalfire E-One is duurzaam en milieuvriendelijk omdat er geen vervuilende rookgassen worden geproduceert. Er is namelijk geen sprake van een verbrandingsproces. Daarnaast is het energieverbruik van de Kalfire E-One ook erg laag. De haard is bij ca. 110Watt uitermate efficiënt in gebruik. En zelfs in het verpakken van de haard is er sprake van een duurzaam proces. 

Individualiteit en Design

De haarden van Kalfire hebben allen een minimalistische uitstraling waarbij een naadloze overgang tussen haard en ombouw kan worden gecreëert. Bij het afwerken van de ombouw zijn er eveneens geen restricties aan materiaal gebruik en kunt u de mantel naar wens bekleden.

 

Corona update, wij zijn open en staan voor u klaar!

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!