Totale leegverkoop showroom Twente en Groningen

1 jaar en 4 maanden geleden geplaatst
Totale leegverkoop showroom Twente en Groningen afbeelding

’t Stokertje gaat zich focussen op de hoogste kwaliteit gecombineerd met optimale duurzaamheid! Dat betekent uitbreiding en het verder upgraden van het assortiment in de landelijk grootste showroom van kachels en haarden gelegen in het pittoreske museumdorp Orvelte op steenworp afstand van de A28 en gelegen in Midden Drenthe. Voor wie Orvelte nog niet kent, kijk eens op www.orvelte.eu en www.kachelparadijsorvelte.nl. Een bezoek aan ons Kachelparadijs in Orvelte is echt een uitstapje!

Grootste Kachelparadijs van Nederland

Zeven dagen per week geopend, twee koopavonden, 1200 showopstellingen en regelmatig live demonstraties stoken, koken en smeden, altijd een beleving! Waarschijnlijk zal je op termijn niet meer op iedere straathoek een Stokertje winkel tegen komen, de formule zal zich meer gaan concentreren op landelijke dekking voor wat betreft onderhoud, advies en montage bij jou thuis. Er is een toenemende vraag naar en noodzaak tot veilige, deskundige installatie door DE-gecertificeerde Stokertje medewerkers. Dat je dan in de toekomst voor de oriëntatie op de aanschaf van een kachel of haard iets verder moet rijden, voor een beter en uitgebalanceerd aanbod in combinatie met die heerlijke beleving, hoort ook bij die ontwikkeling. Voor Twentenaren en Groningers die volgend jaar hun showroom in Reutum en Groningen zullen missen is het nog altijd minder dan 100 kilometer rijden naar de dichtsbijzijnde showroom. In ruil daarvoor kan ’t Stokertje de dienstverlening bij jou thuis verder optimaliseren.

Leegverkoop, sla nu uw slag, kortingen tot 70%

Om onze doelstellingen te behalen is een reorganisatie nodig waar jij nu al meteen de vruchten van kan gaan plukken als je op zoek bent naar een kachel of haard. De totale voorraad in de showroom in Reutum (Twente) en de showroom in Groningen, wordt nu namelijk aangeboden tegen liquidatieprijzen. Staat jouw favoriete kachel er toevallig toch niet bij? Niet getreurd, onze medewerkers doen je een uitstekend ander aanbod. Staat je droomhaard, nog net niet verkocht, nog te pronken in onze showroom in Twente of Groningen dan heb je geluk. Omdat wij logistieke kosten uitsparen heb jij opruimvoordeel! Voor een prikkie word je eigenaar van een prachtig exemplaar. 

Acht koopzondagen, meer dan 600 kachels

In oktober en november is elke zondag KOOPZONDAG bij 't Stokertje Kachelkanjer Twente. Van 10 tot 17 uur kunt u hier lekker rondsnuffelen op zoek naar uw koopje. We starten met een showroomvoorraad van meer dan 400 kachels, haarden en schouwen dus ruim voldoende keuze! In Groningen starten we met een winkelvoorraad van meer dan 200 kachels, haarden en schouwen. In onze opruiming en veiling kan je rondkijken op zoek naar de haard of kachel die het beste bij je past.

Certificering voor veilige en duurzame installatie

Wist je dat onze installateurs tegenwoordig allerlei certificaten moeten behalen om veilig te kunnen en mogen werken aan gashaarden, houtkachels en pelletkachels? Verzekeraars, overheden en een toenemend deel van de bevolking werken daarom met ons samen om het stookplezier voor iedereen zo groot mogelijk te maken en te houden! De gebruiker en omgeving worden met onze producten en gecertificeerde installaties gegarandeerd voorzien van een zorgeloze toekomst.

Gratis Stookworkshop 21 februari Joure

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Gratis Stookworkshop 25 februari Epe

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!