Koopzondagen Kachelkanjer Twente

5 jaren en 6 maanden geleden geplaatst
Koopzondagen Kachelkanjer Twente afbeelding

Negen koopzondagen in oktober en november

Met negen koopzondagen op een rij is de Kachelkanjer in Twente de hele maand oktober en november maar liefst 7 dagen per week geopend! Met het gure herfstweer in aantocht wil iedereen toch nog wat extra warmte en gezelligheid in huis halen. Om de drukte een beetje te spreiden heeft 't Stokertje daarom de openingstijden uitgebreid in de maanden oktober en november. Een aantal van de komende koopzondagen wordt georganiseerd met behulp van onze leveranciers dus hou onze agenda in de gaten! In deze stookweekenden zijn er speciale acties en stookdemonstraties. 

Pelletkachels in opmars

Robert Lusthusz, verkoopleider van Kachelkanjer Twente, kent inmiddels het klappen van de zweep en gaat zoals elk jaar goed voorbereid het stookseizoen in. Het thuisfront weet al niet beter dan dat de laatste maanden van het jaar een gekkenhuis zijn. Dit jaar verwacht Robert vooral veel van de pelletkachels. Elk jaar neemt het aantal verkopen nog steeds toe en de subsidiepot voor pelletkachels is nog steeds niet leeg! Op de meeste pelletkachels in ons assortiment is 500 euro subsidie mogelijk dus dat scheelt behoorlijk. Een investering is dan een stuk sneller terugverdiend.

pelletkachel-subsidie 

Laagste prijsgarantie

Door de grote omvang van de inkooporganisatie achter de verschillende Stokertje vestigingen, kan Kachelkanjer Twente haar klanten een laagste prijsgarantie bieden. Toch hoef je bij de Kachelkanjer Twente, in tegenstelling tot op het internet, niet een kachel aan te schaffen op basis van een mooi plaatje. Met honderden kachels, haarden en schouwen in de showroom en vakkundige, professionele installateurs en service monteurs, weet je wat je hebt. Bij de Kachelkanjer kan je dus terecht voor internetprijzen, maar krijg je wél de ouderwetse service & garantie van een winkel én natuurlijk een persoonlijke benadering.

Kachelmuseum voor nostalgie

Als je nog niet toe bent aan een kachel of haard ben je evengoed van harte welkom in Reutum want op de bovenverdieping is ook een leuk kachelmuseum opgetuigd. Hier beleef je de sfeer van vroegere tijden en kan je de nostalgie van oude kolenkachels en nootjes 4 nog proeven. 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht