Subsidie pelletkachel en gratis installatie actie

5 jaren en 11 maanden geleden geplaatst
Subsidie pelletkachel en gratis installatie actie afbeelding

Pelletkachels zijn nog steeds helemaal HOT! Daarom is bij 't Stokertje in Orvelte op de eerste verdieping een prachtige 'Green Room' verrezen. Hier staan meer dan 20 pelletkachels, waarvan een aantal brandend, opgesteld.

De aanschaf van een pelletkachel is momenteel super aantrekkelijk omdat de overheid minimaal 500 euro subsidie verstrekt, dit is zelfs meer dan 1400 euro voor de cv-gekoppelde modellen.

Bent u eigenaar van een woning met erkende aardbevingsschade? Dan kunt u zelfs de gehele investering van de pelletkachel terugkrijgen tot maximaal 4000 euro.

Een pelletkachel heeft een heel hoog rendement van ca. 90 % of meer en biedt een gezellige sfeer met een heleboel comfort. De ontsteking en temperatuur is automatisch in te stellen met een programma via de afstandsbediening. Natuurlijk moet u eens in de zoveel tijd wel het reservoir vullen en de kachel schoonmaken maar u kunt rustig een hele dag gaan werken en de pelletkachel regelt de warmte thuis. De kachels moeten natuurlijk wél conform de eisen geïnstalleerd worden door een erkend bedrijf. 't Stokertje is één van de 46 DE-erkende installateurs (www.qbis.nl) en brengt de warmte graag bij u thuis.

Gratis installatie

Niet alleen op het gebied van pelletkachels is het voordelig om nu, in de minder koude maanden van het jaar, een kachel of gashaard aan te schaffen. Dankzij de 'Gratis Installatie Actie' van 't Stokertje kunt u lekker van de tuin genieten terwijl uw kachel, haard of schouw gratis geïnstalleerd wordt.Vraag vandaag nog naar de actievoorwaarden of kijk op www.stokertje.nl/maandactie.

Gratis interieuradvies

Amanda de Ronde van HalloHuis zal op zaterdagmiddag 27 mei 2017 het team van 't Stokertje weer komen versterken. Als u foto's en/of een plattegrond van uw woning meeneemt geeft Amanda gratis interieuradvies en stylingtips passend bij u en uw situatie. Dat levert u gegarandeerd meer sfeer en gezelligheid op! U kunt een plekje reserveren via [email protected].

Opening feestdagen

't Stokertje in Orvelte is op Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Eerste én Tweede Pinksterdag geopend. In het pittoreske museumdorp Orvelte is altijd wel iets leuks te zien én te beleven voor jong en oud. Voor klanten van 't Stokertje is een bezoek aan de drie ambachten in ieder geval gratis.

artikel-dvhn-29-04-2017

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht