Bellfires stookweekend bij Kachelkanjer in Twente

7 jaren en 4 maanden geleden geplaatst
Bellfires stookweekend bij Kachelkanjer in Twente afbeelding

Tijdens het stookweekend van vrijdag 13 november t/m koopzondag 15 november 2015 staan de gashaarden van Bellfires in de schijnwerpers bij Kachelkanjer in Twente. De meest in het oog springende noviteit van Bellfires is het nieuwe PREMIUM FIRE. Met de Premium Fire haarden van Bellfires lijkt het net alsof u een echt haardvuur in huis heeft. De drie branders zijn in de houtstammen verwerkt waardoor het net lijkt alsof het vuur uit het hout vandaan komt. Dat is een hele verbetering ten opzichte van de vorige generatie gasvuren. Op zondag 15 november is een specialist van Interfocos, de fabrikant van deze sfeervolle haarden, aanwezig om al uw vragen over deze nieuwe en bestaande ontwikkelingen te beantwoorden en u de Premium Fire te demonstreren. Om u alvast een indruk te geven van de Premium Fire, kunt u hieronder een filmpje en een aantal foto's bekijken.

Premium Fire van Bellfires

Premium Fire combineert de voordelen van een dubbele brander met de warme sfeer van een levensecht kampvuur. Bij de Line Fire en Centre Fire van Interfocos/Bellfires zijn de branders te schakelen in de diepte (Line Fire) of in de breedte (Centre Fire). Bij de Premium Fire branden de vlammen zowel aan de voor- als achterkant van de houtstammen. De vlammen aan de achterkant kunnen nu echter ook uitgeschakeld worden, zodat het vermogen tot wel 40% verlaagd kan worden, dat scheelt behoorlijk in het gasverbruik. Het hoge vlambeeld aan de voorzijde blijft daarbij intact en de sfeer is nog steeds aanwezig. Natuurlijk kunnen de vlammen in beide standen naar wens verlaagd worden, voor een nog lager vermogen.

 

Volledig vlambeeld met dubbele brander                        Vlambeeld met alleen de voorste brander

Premium Fire met sfeerverlichting

Voor een extra gloeieffect is onder het branderbed plek gemaakt voor geïntegreerde sfeerverlichting. Door een slimme toepassing van materialen wordt de sfeerverlichting gelijkmatig verdeeld over de stookbodem. De lichtsterkte is regelbaar. Deze optie wordt standaard geleverd bij de Premium Fire en geeft de vuurbeleving een extra dimensie. Creëer nog meer sfeer met de speciaal samengestelde decoratieset voor het branderbed, met gloeiende embers, kooltjes, decoratieglas en ‘as’; naar eigen smaak in te richten, niet van echt te onderscheiden.

 

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht