Exclusief bij het Stokertje, Dik Geurts Jannik Medium High

4 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Exclusief bij het Stokertje, Dik Geurts Jannik Medium High afbeelding

dik geurts jannik medium highEen exclusieve houtkachel van Dik Geurts, de Jannik Medium High, nu verkrijgbaar bij het Stokertje voor een prachtige actieprijs. Deze houtkachel heeft een stoer en strak uiterlijk en is erg populair bij onze klanten. Het gezellige houtvak onder de kachel is handig voor een voorraadje brandhout en geeft de Jannik meteen wat meer hoogte.

Exclusief en beperkt leverbaar

´t Stokertje kan de Jannik Medium High nu extra aantrekkelijk aanbieden zolang de voorraad strekt. De Jannik Medium High is namelijk exclusief, dus slechts bij enkele hiervoor geselecteerde dealers verkrijgbaar. De voorraad is beperkt dus wees er snel bij want OP=OP.

De Jannik familie van Dik Geurts

Bent u enthousiast geworden over de Jannik Medium High en wilt u deze prachtige houtkachel voordelig kopen? Dat kan natuurlijk in onze aanbieding. Wilt u toch liever een iets lagere houtkachel met de uitstraling van de Jannik? Dan zijn er altijd nog de Jannik Medium Low of juist een grotere broer de Jannik Large? Kijk vooral in onze haardencatalogus voor de mogelijkheden.

Corona update, wij zijn open en staan voor u klaar!

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!