Opruiming bij het Stokertje; kachels op afbetaling

5 jaren en 4 maanden geleden geplaatst
Opruiming bij het Stokertje; kachels op afbetaling afbeelding

opruimingNeem snel een kijkje bij onze opruiming. We hebben honderden kachels, haarden en schouwen in onze magazijnen die nodig opgeruimd moeten worden. We willen plaats maken voor de nieuwe modellen en daarom gaan deze sfeermakers weg voor bodemprijzen. En het mooiste komt nog..... u kunt ze kopen op afbetaling. En dat tegen 0% rente. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar dat  is het niet. Zoals u zult zien is er voldoende aanbod van elk soort, of het nou een houtkachel, een gashaard of een schouw is. Er is vast wel een kachel of haard die goed bij u past. U kunt de kachel bij ons op komen halen, maar natuurlijk zijn wij ook bereid de kachel of haard bij u te installeren. Ook voor schoorsteen, of rookkanaalmateriaal kunt u bij ons terecht. Persoonlijk advies kunt u krijgen in één van onze showrooms in Drenthe, Friesland, Overijssel of Gelderland. Voor een overzicht van onze diensten kunt u terecht op onze dienstenpagina

De voordelen van onze opruimingsactie op een rij.

1. Op voorraad dus snel leverbaar.
2. Hoge kortingen tot we 50%.
3. Voor de nieuwe modellen krijgt u uiteraard volledige fabrieksgarantie. Bij tweedehands kachels en haarden geldt één stookseizoen garantie.
4. Betalen doet u pas later, aantal termijnen en termijnbedrag in overleg met onze medewerkers.
5. U betaalt geen rente.
6. Bij de keuze van een kachel met een goed rendement (onze medewerkers adviseren u graag), kunt u dit stookseizoen meteen besparen op uw stookkosten. Per saldo levert de kachel u dus geld op. 

Informeer vandaag nog naar onze voorwaarden en kijk naar ons aanbod. 

Gratis Stookworkshop 17 januari 2019

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht