Nieuwe vestiging van het Stokertje in Epe; Haardenhuys Gelderland

15 jaren en 10 maanden geleden geplaatst

EPE- Wellicht heeft u al een blik in de etalage geworpen of binnen een kijkje genomen: ’t Stokertje Haardenhuys Gelderland heeft zich gevestigd aan de Beekstraat 23 in Epe.

Hiermee opent directeur-eigenaar Marc Hoogland zijn 3e verkooppunt. Henk van Leeuwen is de manager van de zaak.

In het verleden was Hoogland actief bij diverse grote bedrijven waar hij zich o.a. bezig hield met concepten. Toen een gezin in beeld kwam, besefte hij dat zeven dagen in de week werken te veel van het goede was. “Ik wilde iets voor mezelf beginnen. Die kans moet je dan wel krijgen.” Die kans kreeg hij acht jaar geleden in het museumdorp Orvelte waar hij een pand kon kopen. Net als zijn schoonvader en een oom hadden gedaan, besloot hij in de kachelbranche te stappen. Inmiddels is ’t Stokertje uitgegroeid tot de grootste leverancier van gas- en houtkachels, schouwen en rookkanalen en heeft ook verkooppunten in Reutum (Twente) en sinds kort dus in Epe. Daarnaast is er een Advies Installatie en Onderhoud b.v. “We bieden een full service concept. Men kan bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor schoorsteenvegen, installatie van haarden en op het gebied van rookkanalen. Daarnaast hebben we ook twee binnenhuisarchitecten.”

Warmte en sfeer. Daar draait het om bij ’t Stokertje. Elk verkooppunt heeft daarbij een eigen accent. In Orvelte ligt de nadruk bijvoorbeeld op het ambacht en in Reutum op het kunstzinnige. “In Epe hebben we gekozen voor de slogan “Sfeer en warmte… natuurlijk van de Veluwe.” In de zaak aan de Beekstraat, ongeveer 900m2 groot, vindt de klant straks 800 opstellingen. Momenteel is men nog druk bezig met het opknappen en inrichten van de zaak. “Dit zal enige tijd duren: in juni, juli 2008 zal alles in volle glorie te zien zijn. Mensen kunnen hier de komende tijd van dichtbij zien hoe alles wordt ingericht en daar wellicht inspiratie uit putten. Ook de gevel gaan we opleuken met Gelderse potten”, vertelt Marc. Overigens kan men nu al volop terecht in de zaak. “De deur is net ruim een week open en direct hadden we al mensen in de winkel en we hebben direct al haarden verkocht. Ik was daar echt positief door verbaasd, dat voorspelt veel goeds voor de toekomst!” Het bedrijf kenmerkt zich door de centrale ligging van de verkooppunten. Daarnaast heeft het een compleet aanbod en een complete diensverlening. “Wij hebben haarden voor 95% van de bevolking. Er komen hier luxe kamers waar mensen ook interieurideeën kunnen opdoen. Achter in de zaak komt een schap met haarden waar mensen als het ware snel een haard kunnen ‘scoren’.
Voor iedereen wat wils dus twee extremen; van showschuur tot haardenlounge.” ’t Stokertje zoekt nog jonge, enthousiaste mensen. “We hebben veel jonge mensen in dienst en zij kregen de gelegenheid het maximale er uit te halen”, vertelt Marc. “In deze branche is de persoon heel belangrijk. Kijk, een CV hangt vaak in een bijkeuken, maar een haard komt meestal op de mooiste plek in de woonkamer. Daarom is het belangrijk om mee te denken met mensen. Het moet goed voelen”, aldus Marc. ’t Stokertje Haardenhuys Gelderland is geopend van maandag tot en met zaterdag 10.00 – 17.00 uur. Vrijdagavond is het koopavond. Voor meer informatie kunt u terecht op de uitgebreide website www.stokertje.nl.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht