Nestor Martin RH33 houtkachel

Opruiming op=op!

van 3.795,00, nu voor
1.690,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Nestor Martin
Model: RH33
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

UNIEKE Kachel. De Nestor Martin RH33! Deze houtkachel heeft een vermogen van 2 tot 12 kiloWatt en heeft enige ervaring. Dat wil zeggen dat de haard gebrand heeft, echter is deze kachel technisch en qua uiterlijk in topvorm! Een topper met strakke vormgeving en een hoog rendement. De afmetingen van deze kachel zijn ongeveer (hxbxd) 90x57x46 cm. Het rookkanaal heeft een diameter van 150 mm en deze kan aan de achter- of bovenkant. Indien aan de achterkant dan zit de hoogte van het hart van de pijp op 780 mm. De kleur van de kachel is antraciet (937). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentienummer RP.00049.QCF dus OP=OP.

RP.00049-Nestor-martin-RH33-Foto1

RP.00049-Nestor-martin-RH33-Foto2

Wij verzekeren u dat een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard is. Nergens anders heeft u zoveel keuze en is het aanbod zo divers. Bovendien bieden wij altijd de laagste prijsgarantie op onze kachels, haarden en schouwen. U hoeft bij ons niet van een foto of plaatje te kopen, wij kunnen er bijna altijd voor zorgen dat u uw droomkachel ook in het echt kunt bekijken. Met duizenden kachels voorradig is levering en installatie bovendien snel geregeld. Kortom, oerdegelijke service voor internetprijzenUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier