Nestor Martin gaskachel model Atlanta

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer gesloten gashaarden in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop

   Ganz Blues houtkachel zwart keramiek demomodel

   Opruiming!

   Ganz Blues houtkachel zwart keramiek demomodel
   adviesprijs 3.749,00 Nu 2.590,00
   Gaskachel Nestor Martin Efeleco

   Opruiming!

   Gaskachel Nestor Martin Efeleco Nu 790,00
   Heta Scan-Line 800 houtkachel met speksteen demomodel

   Opruiming!

   Heta Scan-Line 800 houtkachel met speksteen demomodel
   adviesprijs 4.095,00 Nu 2.690,00
   Faber Alborg tuinhaard

   Opruiming!

   Faber Alborg tuinhaard Nu 390,00


  Specificaties

  Merk: Nestor Martin
  Model: Atlanta<
  Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
  Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
  Vermogen: 8 - 10 kW
  Soort: Stralingswarmte
  Staat: Gebruikt

Deze Atlanta gaskachel van Nestor Martin is nu voor een bodem prijs bij ons in de opruiming. Deze kachel brandt met een houtblokkenvuur (inbegrepen). Zoekt u een gashaard met een gesloten systeem? De Nestor Martin Atlanta is dan zeker een goede keuze. De Atlanta heeft een vermogen van ca. 8 kiloWatt.  De Atlanta is al nagekeken en opgeknapt door onze specialisten van de werkplaats. De afmetingen van de Atlanta van nestor martin zijn ongeveer (hxbxd) 720x570x320 mm. De diameter van de bovenuitgang is 100/150 (concentrisch). De kleur van de kachel is grijs (930). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THG.00944.QCF dus OP=OP. Wees er snel bij en kom de kachel bekijken.

Heerlijke warmte van de Atlanta

Een gaskachel is lokale verwarming en in het voor- en najaar kunt u hiermee lekker besparen op uw stookkosten. Dat komt omdat u dan niet de hele cv op hoeft te starten, maar alleen daar warmte krijgt waar u het nodig heeft. Dat scheelt veel energie. Op kille avonden zet u even de gaskachel aan en de kou is er meteen af. De warmte komt snel een behaaglijk en de gezelligheid van een gaskachel is natuurlijk niet te vergelijken met die van een radiator. Deze gaskachel werkt met een gesloten systeem. Wilt u weten welk systeem het meest geschikt is in uw situatie, lees dan de informatie op onze website of vraag één van onze verkoopmedewerkers om advies. We hebben gaskachel in alle soorten en maten in onze opruiming dus er is altijd wel een kachel of haard die bij u past.  

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen na het ophalen niet meer geretourneerd worden.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier