Nestor Martin FB 80 inzethaard

Op=Op, nu met 200,00 zomer kassakorting

van 1.595,00, nu voor
1.190,00 990,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Nestor Martin
Model: FB80
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze FB80 gashaard van Nestor Martin is een inzethaard met een open systeem. Heeft u een bestaande schoorsteen of bent u specifiek op zoek naar een gashaard met open systeem? Dan is de FB80 van Nestor Martin wellicht iets voor u omdat deze nu extra voordelig is! De afmetingen zijn ongeveer (hxbxd) 690x740x520mm. De rookgasafvoer mondt uit aan de bovenzijde met een diameter van 120mm en de kachel heeft een vermogen van max. 8kW. Het glas is 320x470mm (hxb). Geniet u straks ook van een warm en sfeervol kooltjesvuur? Deze aanbieding geldt alleen voor het model met referentienummer SHR.01295 dus OP=OP. Deze kachel is te bekijken bij Kachelparadijs Orvelte en is een nieuw showroommodel en heeft dus nog niet gebrand.  

Installatie van A tot Z, vakkundig en vertrouwd!

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Wilt u toch liever uw kachel zelf installeren? Geen probleem, u krijgt van ons de scherpste prijs en materialen en onderdelen kunt u afhalen en ruilen bij één van onze vier DHZ loketten in Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Voor stooktips en adviezen om veilig te stoken kunt u terecht op onze website.

Heeft u nog geen rookkanaal of schoorsteen? Wij installeren graag een rookkanaal voor u, maar wij kunnen ook uitsluitend het pijpmateriaal aan u leveren met DHZ-korting. Wij doen datgene wat u wenst. Wij kunnen alles voor u regelen van A tot Z, maar u kunt ook een deel zelf doen of uitbesteden. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier