Nestor Martin C100 gaskachel

Opruiming op=op!

nu voor
790,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Nestor Martin
Model: C100
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze Nestor Martin Oxford C100 gaskachel in de kleur zwart is een prachtige gaskachel met kooltjesvuur. Deze Nestor Martin gaskachel is gemaakt van gietijzer. Onze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie TH.02510.GO QCF dus OP=OP. Deze kachel werkt met een open systeem. Dat betekent dat u deze kachel het beste aan kunt sluiten op een schoorsteenkanaal. Meer informatie over een open systeem gaskachel, kijk dan in onze Kachelpedia. De afmetingen van de NM C100 zijn hxbxd 780 x 680 x 520 mm en de diameter van de rookgasafvoer is 110 mm. Deze zit aan de achterzijde op 590 mm hoogte (hart pijp tot vloer). De capaciteit van dit type kachel ligt rond de 10 kiloWatt. Bel van tevoren even als u langs wilt komen om na te vragen of de Nestor martin gaskachel er nog staat, want de voorraad wisselt dagelijks. Deze Oxford C100 gaskachel is al nagekeken en gerepareerd (er zat een scheur in de bovenplaat, maar die is gelast en bijna niet te zien, functioneel heeft dit geen consequenties) door onze specialisten van de werkplaats en kan dus zo voor u aan de slag. 

TH.02510.GO-Nestor-Martin-Fonte-C100-Gas-Open-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier