Nestor Martin Atlanta gaskachel

Op=Op, nu met 300,00 herfst kassakorting

nu voor
790,00 490,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Nestor Martin
Model: Atlanta 80
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze gaskachel van Nestor Martin, de Atlanta 80 is nu voor een bodem prijs bij ons in de opruiming. DEZE KACHEL BRANDT PRACHTIG MET KOOLTJESVUUR (inbegrepen). Zoekt u een gashaard met een open systeem? De Nestor Martin Atlanta is dan zeker een goede keuze. De Atlanta heeft een nominaal vermogen van 8 kiloWatt. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THG.00281.QC dus OP=OP in de staat waarin de kachel zich nu bevindt dus what you see is what you get. De afmetingen van deze gaskachel is 735x570x480mm (HXBXD). De haard heeft een achteraansluiting van 100/110mm. Wees er snel bij en kom de kachel bekijken.

Heerlijke warmte van de Atlanta

Een gaskachel is lokale verwarming en in het voor- en najaar kunt u hiermee lekker besparen op uw stookkosten. Dat komt omdat u dan niet de hele cv op hoeft te starten, maar alleen daar warmte krijgt waar u het nodig heeft. Dat scheelt veel energie. Op kille avonden zet u even de gaskachel aan en de kou is er meteen af. De warmte komt snel een behaaglijk en de gezelligheid van een gaskachel is natuurlijk niet te vergelijken met die van een radiator. Deze gaskachel werkt met een open systeem. Wilt u weten welk systeem het meest geschikt is in uw situatie, lees dan de informatie op onze website of vraag één van onze verkoopmedewerkers om advies. We hebben gaskachel in alle soorten en maten in onze opruiming dus er is altijd wel een kachel of haard die bij u past.  

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen na het ophalen niet meer geretourneerd worden.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier