Modernline Motet de Luxe cv-kachel

Opruiming op=op!

van 1.650,00, nu voor
1.395,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Olymberyl
Model: Modernline Motet de Luxe
Soort haard: Vrijstaand,CV
Brandstof: Hout
Vermogen: 10 - 12 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Nieuw uit verpakking

De Modernline Motet de Luxe houtgestookte cv-kachel is nu bij ons in de opruiming voor een bodemprijs. De Motet de Luxe is erg voordelig geprijsd, zeker voor een cv-gekoppelde kachel. En nu ook nog eens met een hoge korting omdat wij bezig zijn met een grootscheepse opruimingsactie. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het nieuwe exemplaar bij ons in het magazijn met referentie 1.448.001.001 dus OP=OP. De Motet de LUXE is de fraaie opvolger van de Motet cv-houtkachel. Een modern vormgegeven cv-houtkachel met de capaciteit voor een kleine tot middelgrote woning. De capaciteit van de Motet de Luxe is 11 kW, waarvan 5,5 waterzijdig (cv-zijdig). De afmetingen zijn hoogte 760 mm - breedte 615 mm - diepte 414 mm. De rookgasafvoer is 150 mm doorsnede. De kachel is gemaakt van vuurvast staal en heeft een rendement van 80%. 

Met een mooi vormgegeven kachel uw huis (bij)verwarmen, dat is nog eens slim stoken. En met deze prijs heeft u de investering zo weer terug verdiend. Met de Motet de Luxe kunt u gelijk beginnen met het besparen op stookkosten. Zeker als u al een schoorsteen of rookkanaal heeft. Wilt u meer informatie over houtgestookte cv-kachels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment en dus veel keuze. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier