Merken

Alles over --> ABC houtkachels: uw houtkachel ?

ABC houtkachels en houthaarden

Indien u op zoek bent naar een ABC houtkachel of houthaard dan bent u bij een van de Stokertje bedrijven aan het juiste adres. Onze showrooms verspreid door Nederland tonen alle merken haarden, houtkachels, gaskachels en schouwen. Veel ABC houtkachels en houthaarden zijn te bewonderen. Bel met onze verkooppunten of uw type ABC houtkachel of houthaard er ook nog staat of dat dit type ABC houtkachel of houthaard zelfs brandend is te zien. Ieder type ABC houtkachel of houthaard wordt trouwens door ons geleverd tegen een zeer concurrerende prijs. Bij het uitzoeken van de juiste kachel of haard zijn er verschillende dingen die een rol van betekenis kunnen spelen. Naast de prijs zijn natuurlijk ook van belang zaken als de kwaliteit, het uiterlijk, capaciteit, betrouwbaarheid, garantievoorwaarden, gebruikersgemak en ga zo maar door. Onze deskundigen op het gebied van interieur, warmtetechniek en ABC kachels en haarden in het bijzonder zijn graag uw gids in kachelland. Natuurlijk is een ABC kachel of haard gebaseerd op gedegen deskundig advies een sieraad voor de aankleding van uw interieur. Een kachel of haard moet immers naast zijn functionaliteit ook een meerwaarde zijn voor de aankleding van uw woning. ‘t Stokertje denkt met u mee in al deze zaken. U koopt immers geen ABC kachel of haard voor een periode van een maand maar u wil hier over 10 jaar nog het plezier van ondervinden. Wij streven naar de juiste prijs kwaliteit verhouding, ook voor de ABC kachel of haard. Omdat geen kachel, haard of schouw hetzelfde is staan wij u graag te woord met een uitgebreid advies over de beste ABC kachel of haard afgestemd op uw wensen. Mocht u op dit moment vragen hebben over een bepaald type ABC kachel of haard , neemt u dan vrijblijvend contact op, wij staan u graag te woord.

De ABC kachel of haard staat bekend om zijn hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding. Hierdoor voldoet de ABC kachel of haard in alle opzichten aan de huidig gestelde milieu eisen. Tevens scheelt dit een hoop in stookkosten en realiseert u dus, dankzij ABC een besparing op uw energie nota. Een ABC kachel of haard is uiteraard leverbaar in verschillende afmetingen en uitstraling. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van interieur, warmtetechniek, vuurarchitectuur, rookkanalen, gasleidingen en bouwvoorschriften kunnen wij ieder type bij u thuis installeren. Ook de ervaring met ABC kachels en haarden is zeer uitgebreid. Door de duizenden haarden, kachels en schouwen die jaarlijks door ’t Stokertje geplaatst worden kunnen de specialisten van ’t Stokertje ook bij u thuis putten uit een uitgebreide kwalitatief hoogwaardige organisatie. Soms zijn handleidingen en voorschriften van ABC kachels of haarden niet volledig toereikend, bedrijfseigen vlugschriften en instructies dienen in dat geval als aanvulling. In enkele gevallen komt onze servicedesk zelfs in actie om ook u te helpen het maximale plezier uit uw ABC kachel of haard te kunnen laten halen. Vanwege het hoge rendement en een uitstekende verhouding tussen de afmeting en capaciteit, creëert u met een ABC kachel sowieso een warme sfeer in huis. Welk type nu precies ? ………, onze specialisten in onze showrooms zullen u graag voorzien van een op maat gesneden ABC advies.

’t Stokertje zorgt dus met haar Advies Installatie en Onderhoud BV voor het gehele traject van aankoop tot plaatsing. Bij plaatsing is onze werkwijze zeer efficiënt zodat u binnen afzienbare tijd gebruik kan maken van uw warmtebron. Vrijwel altijd heeft ’t Stokertje ABC kachels of haarden op voorraad staan. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn dan wordt de ABC kachel of haard van uw keuze waarschijnlijk vlot geleverd hetgeen afhankelijk is van de productieplanning en distributieafspraken die wij hebben gemaakt met de ABC fabriek. De Stokertje bedrijven blinken onder andere uit in razendsnelle levertijd. Op dit punt wordt uw belang echter tevens bepaald door de ABC fabriek, mocht de levertijd van uw nieuwe ABC kachel of haard in het ergste geval niet aan uw wensen voldoen dan leveren wij graag tijdelijk een passend alternatief of zelfs tijdelijk uw gewenste type ABC kachel of haard omdat wij die nog hebben staan als demo of tweede hands exemplaar.
Kortom als straks de ABC kachel bij u thuis staat vertrouwen we erop dat u veel reclame maakt voor ’t Stokertje en haar ABC kachels en haarden in het bijzonder. Ervaar het zelf …. ABC en ’t Stokertje maken samen het verschil, dit is een uitstekend voorbeeld van 1 + 1 = 3. Bent u dus benieuwd naar prijzen van een ABC kachel of haard , neemt u dan gerust contact met ons op. Uiteraard leveren wij naast de ABC kachel of haard ook een zeer variërend aanbod van andere merken kachels en haarden. ’t Stokertje levert het allemaal !! Bij een bezoek aan onze showroom vertellen we u graag de diverse mogelijkheden en prijzen van een ABC kachel en wanneer gewenst dit in relatie tot alle andere merken kachels en mogelijkheden.
Tot ziens, wij ontvangen u graag bij de ABC haard.

Corona update, wij zijn open en staan voor u klaar!

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!