Vrijblijvende offerte

MCZ Tube pelletkachel demomodel

Opruiming op=op!

van 4.519,00, nu voor
2.690,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: MCZ
Model: Tube
Soort haard: Vrijstaand,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Pellets
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De MCZ Tube pelletkachel in de kleur zilvergrijs is nu heel voordelig bij ons in de opruiming, dus om goedkoop aan een kwalitatief hoogwaardige pellethaard te komen moet u nu uw slag slaan! Deze pelletkachel is alleen gebruikt voor demonstratiedoeleinden dus ziet er nog erg goed uit. De MCZ Tube kan niet wachten om ook uw woonkamer te verwarmen. De Tube heeft een vermogen van ca. 2,4 tot 8 kiloWatt, het rendement van de Tube pelletkachel is meer dan 94 %. Afmetingen van de MCZ Tube Comfort Air zijn ca. 120x52x61 cm. (hxbxd). De rookgasafvoer zit aan de achterkant. Onze aanbieding is eenmalig en OP=OP, het gaat alleen om het demomodel van Haardenhuys Gelderland met referentie  1.442.026.002. U kunt beter wel even bellen voordat u langskomt, want de voorraad opruimingskachels slinkt snel!

Handleiding

Maattekening

 

mcz-tube-comfort-air-pelletkachel 

Besparen met een pelletkachel

Met een pelletkachel kunt u op een milieuvriendelijke manier op uw stookkosten besparen. Pellets zijn gemaakt van houtafval. Hout is een duurzame brandstof en bovendien milieuneutraal. Ten opzichte van gas kunt  u uw huis een stuk voordeliger verwarmen. Kom bij ons langs voor uitgebreid advies.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier