MCZ Thema pelletkachel demomodel

Opruiming op=op!

van 4.035,00, nu voor
2.990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: MCZ
Model: Thema
Soort haard: Vrijstaand,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Pellets
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De MCZ Thema pelletkachel is nu heel voordelig bij ons in de opruiming, dus om goedkoop aan een kwalitatief hoogwaardige pellethaard te komen moet u nu uw slag slaan. Het gaat om een demomodel wat er nog zeer goed uit ziet en al nagekeken is door onze werkplaatsspecialisten. De MCZ Thema kan niet wachten om ook uw woonkamer te verwarmen. De Thema heeft een vermogen van ca. 8 kiloWatt, het rendement van de Thema pelletkachel is ca 94 %. Afmetingen van de MCZ Thema zijn ca. 870x600x580 mm (hxbxd). De rookgasafvoer zit aan de bovenkant en de diameter is 100 mm. De kleur van de kachel is zwart met een speksteen tablet. De kachel wordt geleverd incl. afstandsbediening. Onze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie 1.442.029.001 dus OP=OP. U kunt beter wel even bellen voordat u langskomt, want de voorraad opruimingskachels slinkt snel! 

Besparen met een pelletkachel

Met een pelletkachel kunt u op een milieuvriendelijke manier op uw stookkosten besparen. Pellets zijn gemaakt van houtafval. Hout is een duurzame brandstof en bovendien milieuneutraal. Ten opzichte van gas kunt  u uw huis een stuk voordeliger verwarmen. Kom bij ons langs voor uitgebreid advies.



Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier

Corona Update

MAATWERK OPLOSSINGEN