MCZ Mood Comfort Air pelletkachel showroommodel

*** DEZE HAARD IS ONDER OPTIE ***

( NUMMER 1705 op 25-05-2020 )

Op=Op, nu met 500,00 zomer kassakorting

van 4.634,00, nu voor
3.990,00 3.490,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: MCZ
Model: Mood Comfort Air
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Pellets
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De MCZ Mood Comfort Air pelletkachel is nu heel voordelig bij ons in de opruiming. De Mood is een kwalitatief hoogwaardige pellethaard en heeft een fraaie uitstraling door zijn opvallende ronde vorm. Deze kachel heeft nog niet gebrand, maar staat buiten zijn originele verpakking op u te wachten. De MCZ Mood Comfort Air heeft een vermogen tot 8 kiloWatt, het rendement van de Mood pelletkachel is 91%. Deze eenmalige beschikbare pelletkachel van MCZ is uitgevoerd in zwarte kleur en met Comfort Air waardoor de haard gekanaliseerd kan worden om zo ook nog een andere ruimte bij te verwarmen. De haard kan aan de achterzijde aangesloten worden op een rookkanaal van 80mm. De afmetingen van de Mood zijn 123x52x52 (HxBXD). De aanbieding geldt alleen voor het beschikbare showroommodel met referentie 1.442.049.001 dus wees er snel bij want OP=OP.

Besparen met een pelletkachel

Met een pelletkachel kunt u op een milieuvriendelijke manier op uw stookkosten besparen. Pellets zijn gemaakt van houtafval. Hout is een duurzame brandstof en bovendien milieuneutraal. Ten opzichte van gas kunt  u uw huis een stuk voordeliger verwarmen. Kom bij ons langs voor uitgebreid advies.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier