MCZ Maggie Comfort Air pelletkachel showroommodel

Op=Op, nu met 500,00 zomer kassakorting

van 2.844,00, nu voor
2.490,00 1.990,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: MCZ
Model: Maggie Comfort Air
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Pellets
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De MCZ Maggie Comfort Air pelletkachel is nu verkrijgbaar uit onze opruiming. Deze pelletkachel heeft een vermogen van 10 kW waardoor middelgrote en grotere ruimten gemakkelijk verwarmd kunnen worden. Daarbij gaat er door het rendement van 90% weinig warmte verloren. Deze MCZ Maggie Comfort Air heeft nog niet gebrand maar staat buiten zijn originele verpakking in één van onze showrooms op u te wachten. De haard functioneert met een Easy bedieningssysteem waardoor u de haard eenvoudig via het bedieningspaneel kunt besturen. De MCZ Maggie heeft donkere zijpanelen en de volgende afmetingen: 1112x484x526mm (HxBxD) en beschikt over een achteraansluiting van Ø80mm. Er geldt momenteel helaas geen subsidie meer op pelletkachels. Desondanks hebben wij deze MCZ nog eens €500,- afgeprijsd! De aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie 1.442.047.001 dus wees er snel bij want OP=OP! Neem bij interesse vooral even contact met ons op, zodat we voor u na kunnen gaan indien de MCZ Maggie nog beschikbaar is.

Maattekening

Handleiding

Besparen met een pelletkachel

Met een pelletkachel kunt u op een milieuvriendelijke manier op uw stookkosten besparen. Pellets zijn gemaakt van houtafval. Hout is een duurzame brandstof en bovendien milieuneutraal. Ten opzichte van gas kunt  u uw huis een stuk voordeliger verwarmen. Kom bij ons langs voor uitgebreid advies.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier