MCZ Ego Air showroommodel pelletkachel

Opruiming op=op!

van 2.813,00, nu voor
2.090,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: MCZ
Model: Ego Air bordeaux
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Pellets
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Het showroommodel van de MCZ Ego Air pelletkachel is nu heel voordelig bij ons in de opruiming in de uitvoering bordeaux, dus om goedkoop aan een kwalitatief hoogwaardige pellethaard te komen moet u nu uw slag slaan. ER ZIT OOK NOG 500 EURO SUBSIDIE OP DEZE PELLETKACHEL DUS EXTRA VOORDEEL. De MCZ Ego air kan niet wachten om ook uw woonkamer te verwarmen. De Ego Air heeft een vermogen tot 8,1 kiloWatt, het rendement ligt boven 90%. Deze MCZ pelletkachel heeft nog niet gebrand en wordt dus geleverd met volledige garantie. U kunt beter wel even bellen voordat u langskomt, want de voorraad opruimingskachels slinkt snel! Afmetingen van de MCZ Ego zijn ca. 1041 x 530 x 527 mm (hxbxd). De rookgasafvoer zit aan de achterkant met een diameter van 8 cm. Onze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het showroommodel met referentie 1.442.043.008 dus OP=OP.  

Handleiding en maattekening

Besparen met een pelletkachel

Met een pelletkachel kunt u op een milieuvriendelijke manier op uw stookkosten besparen. Pellets zijn gemaakt van houtafval. Hout is een duurzame brandstof en bovendien milieuneutraal. Ten opzichte van gas kunt  u uw huis een stuk voordeliger verwarmen. Kom bij ons langs voor uitgebreid advies.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier