MCZ Cap pelletkachel demomodel

Opruiming op=op!

van 3.618,00, nu voor
2.490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: MCZ
Model: Cap zwart-brons
Soort haard: Vrijstaand,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Pellets
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Het showroommodel van de MCZ Cap pelletkachel is nu heel voordelig bij ons in de opruiming in de uitvoering zwart met top brons. Dus om goedkoop aan een kwalitatief hoogwaardige pellethaard te komen moet u nu uw slag slaan. Het gaat hier om een gebruikt demomodel. De MCZ Cap kan niet wachten om ook uw woonkamer te verwarmen. De Cap heeft een vermogen van ca. 8 kiloWatt, het rendement ligt boven 90%. U kunt beter wel even bellen voordat u langskomt, want de voorraad opruimingskachels slinkt snel! Afmetingen van de MCZ Cap zijn ca. 1100 x 550 x 530 mm (hxbxd). De rookgasafvoer heeft een diameter van 8 cm. Onze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het showroom demomodel met referentie THP.01999.QCF. dus OP=OP. De kachel moet nog langs onze werkplaats om de puntjes op de i te zetten.

Maattekening

Besparen met een pelletkachel

Met een pelletkachel kunt u op een milieuvriendelijke manier op uw stookkosten besparen. Pellets zijn gemaakt van houtafval. Hout is een duurzame brandstof en bovendien milieuneutraal. Ten opzichte van gas kunt  u uw huis een stuk voordeliger verwarmen. Kom bij ons langs voor uitgebreid advies.



Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier