We mogen weer open! Klik hier, maak een afspraak en kom langs in een van onze vestigingen

MCZ Amy pelletkachel showroommodel lockdownkorting

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer pelletkachels in onze OPRUIMING!


De MCZ Amy staat in onze showroom te pronken maar kan niet wachten om het bij u thuis gezellig te maken! Nu direct uit voorraad leverbaar met extra lockdown-ophaalkorting dus profiteer snel want OP=OP.

Met videobellen en chatten via whatsapp kunnen we de kachel helemaal rondom aan u laten zien zodat het net is alsof u bij ons in de winkel bent.

De MCZ Amy is een mooie, strakke pelletkachel met een aantrekkelijke prijs. We hebben nu spiksplinternieuwe modellen uit voorraad leverbaar en in de opruiming. Deze pelletkachel staat in verpakking in ons magazijn op u te wachten. De MCZ Amy kan zorgen voor gezellige warmte met veel comfort. De MCZ Amy pelletkachel heeft een vermogen rond de 6 kiloWatt en het rendement is hoog! De afmetingen van de Amy zijn ongeveer 90,2 x 46 x 48 cm (hxbxd) en de diameter van de rookgasafvoer is 80 mm. Deze modellen zijn in de uitvoering met grijze zijpanelen met standaard bedieningspaneel. Een afstandsbediening kunnen wij voor u bijbestellen tegen een kleine meerprijs. Vraag onze medewerkers om meer informatie. Deze aanbieding, geldt alleen voor de modllen met referentie 1.442.014.024 dus OP=OP! 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier